Másnak is van még ilyen "anya majma" típusú babája?
Igen. 13 hónapos koslány, és a főzés pl. elég nehezen megy, vagy akár egy szimpla étkezésem is, mert folyamatosan a lábamnál köt ki, belebújik a fenekembe. Így én főzés közben is gyakran lekuporodom hozzá a földre, megölelgetem, kicsit bújunk, majd főzök tovább. 10 perc múlva ismét... :-)
Fel nem veszem ilyenkor, próbálom a fotelben, kanapén, földre leülve megoldani, mert pocakban a 22 hetes kistesó.
Szia!
Az én fiam 14 hónapos, de mintha róla írtál volna, azzal a különbséggel,ha az apja is velünk van akkor is rajtam lóg.
Ha kérdezem tőle, hogy átmész apához? Eltolja magától az apját és belém bújik.
Ha itthon vagyunk 10 percenként beül az ölembe, átkarol nagyokat cuppog puszilgat :-)
Néha igen fárasztó, de úgy vagyok vele kiélvezem amíg lehet, mert pár év múlva tuti tojnak majd a fejünkre :-)
Én úgy hívom őt, hogy árnyék, mert bárhova megyek a lakásban egyfolytában követ :-)
A másik jelző amit a sógorom adott neki anya kullancs, mert állandóan rajtam lóg :-)
Egyébként a szüleimet, nővéremet imádja, nekik is cuppog ha meglátja őket, néha oda is bújik hozzájuk, de rábízni így sem tudom senkire, mert egyből üvölt ha nem lát...
Most is úgy vitte el az apja a szüleihez, hogy potyogtak a könnyei, zengett a lépcsőház, mert én nem mentem, de meg kell szoknia, hogy néha anya nélkül is van élet...
De édes!:-)
Amúgy az enyém is ilyen,főleg mostanában, ő 16 hónapos, és nem tudom levakarni magamról. Én szeretem ezt.
De ez annyira édes, hogy elmosolyodtam és meg is könnyeztem a kis lelkét: "bepréselődik a mosdó meg a lábam közé" Itt van előttem az a kis cuki gyerek, ahogy megy az anyja után, és bújik be...Milyen édes:-)
Na szóval nyugi van még ilyen anyám majma :-) A tesóm kisebbik fia is ilyen volt, kinőtte. Gondolom majd a mieink is kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!