Nekünk chicco liteway van. Szeretem, de a másikat választanám, bár inkább kipróbálnám előtte.
Sok bajom nincs vele, csak szerintem van jobb, könnyebben kezelhető kocsi is abban az árkategóriában.
Könnyen összecsukható, nyitható. Nincs másfél éve, hogy nyúzzuk, kicsit nagyon halkan nyikorog a kereke. Az alulra rakható, levehető hátizsákba alulra semmit nem lehet szinte tenni, én le is vettem, hátizsáknak használjuk, arra viszont nagyon jó. Kb. mikortól 10 kg lett a gyermekem, nehezen irányítható egy kézzel, előtte simán lehetett.
Amiért a chiccot vettük anno, már nem volt el a mózesben a babám, mikor még bőven nem tudott ülni, és a chicco vízszintig dönthető.
Köszi
Gondolkozom, mert 1 éves elmúlt már, így üléssel nincs gond, de szívesen alszik babakocsiban, és az espiro nem vízszíntig megy, a másik, hogy a legmagasabb pozícióban az espiro szerintem nem elég magasan van, talán értitek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!