3 hónapos babának, aki átalussza már az éjszakát, azoknak hogy alakul a napjuk? Mikor kel fel, mikor eszik, mennyit, mikor van esti fürdetés, milyen súlyú a baba stb?
Szia! 3 hónapos, tápszeres baba:)
Na, nézzük: Reggel kb. fél 9-kor kel, van, hogy előbb, de jól elvagyunk, csak olyan 8:45 felé eszünk, 165 ml-t. /Mindig ennyivel van kínálva, de 1-2 szer biztos nem eszi meg / Délelőtt általában kétszer alszik kb. 30 percet. Ebéd 12:30 körül van, eszik még 16:30-kor, utána alszik egyet, kb 18-kor indulunk sétálni. 19:30 felé, alszik egy keveset, 20 óra körül ébred, 20:15 pancsi és max 20:45 kor hami. Hajnali 4:15-kor megetetem álmában és utána alszik is vissza. Lehet, hogy furcsának tűnik, hogy majdnem, hogy hajnalban én keltem, de muszáj. Így 5-ször eszik, amúgy meg csak lehet, hogy 4-szer enne, az pedig kevés. Több kaját meg nem tudok beletömni, mert így sem eszi meg. Vizet, teát nem nagyon akar inni, azt mondta doki, elég neki a tápszer. Tegnap mérlegelték, 6300 g volt:) Bocsi, hogy ha kicsit bonyolult volt:)
A kislányom 2,5 hónapos, de már 1 hónapja átalussza az éjszakát, tápszeres.
6 körül kel, tiszta ruha-pelus, kaja, aztán játék. 8 körül alszik egy fél órát. Utána 9, 12, fél4 kaja, közben játék, séta,stb. 2 kaja között max fél órát alszik. Teáztatom, de sosem közvetlenül evés előtt, inkább elosztva 2 kaja között.
Fürdetés este 6-fél 7 körül, utána megy is aludni, legkésőbb 7kor. Muszáj ilyen korán letennem, mert napközben keveset alszik és hulla már estére.
2950g-mal született, most 4,5 kg. :)
3 hónapos anyatejes kislány:)
este 10-től kb délelőtt 9-10-ig alszik, utána eszik aztán dél körül is, majd folyamatosan fent van estig csak olyan fél-fél órákra alszik el. Szóval kifejezett rendszer nincsen...napközben még eszik 4 körül majd 6-7 körül, ez után megyünk sétálni és olyan 8-fél 9 körül fürdetem. 3400-zal született, most 7 kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!