A babám 4 hetes. Ennyire erős vagy ez így kell hogy legyen?
Na feldobtad a labdát! :)
Előszöris! Igen,vannak gyorsabban fejlődő gyerekek,de ez nagyon ritka,és van akinél ez nem jó jel!
Olvass utána!
A gyerekorvosok nem mindig veszik észre vagy nem is ez a területük,így nem is ismerik fel az izomfeszességet.
Nekem korababám van,most 17 hetes.Mivel koraszülött,így folyton vissza kell hordani gondozásra,ahoz a dokihoz,aki születésétől kezeli.Plusz járunk a háziorvoshoz is.DE EGYIK SEM VETTE ÉSZRE,HOGY IZOMFESZESSÉGE ÉS FERDE NYAK BETEGSÉGE VAN A BABÁMNAK!
Úgy derült ki,hogy kértem a háziorvoshoz egy beutalót a gyerek rehab-ra,mert a nagyfiam is korababa lett és mozgásproblémái voltak piciként,amitől később tanulási gondok!
A rehabos doki pedig megállapította az izomfeszességet,és betett bennünket gyógytornára.
Nagyon fájdalmas a babának,de a gyógytornász azt mondta,hogy csak az elején fog fájni neki,és ha ezt most nem csinálnánk neki,nem tudna időben,rendesen mászni,aztán járni,stb.
Tehát akit érdekel,hogy hol van ingyenes torna ilyesmire,az kérjen beutalót a gyerek rehabra.
Köszönöm a válaszaitokat!Nem egy egyszerű gyerekorvos vizsgálta meg hanem szakorvos!Ültetgette ott,meg forgatta ide oda,tornáztatta a lábait,a kezeit.Értitek már?
Nem írtam egy szóval sem hogy folyton átfordul,eddig csak 2-3 alkalom volt amikor ezt csinálta!NEM FOLYTON!
És köszönöm szépen azoknak akik lecsesztek!
18-as neked pedig köszönöm hogy kiálltál mellettem!
23-as válaszoló ha hiszed ha nem, igen is van olyan baba aki ilyen gyorsan fejlődik. Az én kislányom pl.. Nem az unokaöcsém szomszédjának a sógorának a fia hanem az én lányom szóval nap, mint nap látom és tudom, hogy egészséges.Csípővizsgálaton is megjegyezte a doktornő, hogy milyen vastag erős csontjai vannak és, hogy formás izmos baba. Nálunk ezt örökölte az apukájától. A párom is sokkal hamarabb csinált mindent pici korában.Igen ritka ez, de nem kizárt és lehetetlen, mint ahogy ezt állítjátok. Rögtön baja van a babájának.Hát persze!
24-estől idézek " nekünk is van gyerekünk, és tudjuk, hogy mikor miket csinál! " Hát basszus nekem is van és én is tudom mikor mit csinált. Azért írtam le a kérdezőnek, mert már a frászt hozza rá itt egy pár anyuka.
Kedves kérdező! Tanuld meg, hogy ezen az oldalon olyasmit ne kérdezz, ami eltér egy picit is az átlagtól, mert akkor te hazudsz meg te vagy a sz@r anya...Minden jót kívánok Neked vagyis Nektek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!