1/7 anonim válasza:
Nem tudom melyiket érted ez alatt, de én szója és tejmenteset egy év körül már adok. (Allergia miatt az egész családunk ilyet eszik)
2/7 anonim válasza:
Ha vannak fogai,akkor kb.9 hónapos koról.Az én fiam nagyon szereti,bár sokan lehurrognak,hogy ne adjak neki,mert mindenféle vacak szirsz@rt beletesznek.Viszont én is az országban kapható legmagasabb hústartalmú jó minőségűt adom neki,természetesen mértékkel.Semmi baja nem lesz tőle.
3/7 anonim válasza:
Az én védőnöm azt mondta 8 hónapos korától adhatok neki virslit, felvágottat. Mivel volt foga adtam is neki, Orsi baromfivirslit, Valdor virslit, Füstlit. Most 16 hónapos és semmi baja!
4/7 anonim válasza:
A védőnőm 9 hónapos kortól javasolta, de én csak egy évesen adtam neki először.
És ha már itt tartunk, kinek mi a jó minőség, mert én az orsit nem tartom minőségi terméknek. A füstlit pedig a füstölése miatt nem adnám neki.
Én pick borjú virslit adtam neki, ennek magas a borjú hús tartalma és mellette a 2. hozzávaló a sertés hús, így duplán húsos. Papótól kapott Sága pulykavirslit ezt is nagyon szerette. Mellette még a roppanós virslik jó minőségűek.
5/7 anonim válasza:
Orsi és Sága között mi a különbség? Én nem vettem észre semmi különbséget! Mondjuk mindegyik virsli egyformán rossz szerintem!
6/7 anonim válasza:
Ismerős dolgozott Pick gyárban, igaz a téliszalámira mondta, hogy minden szart beledarálnak abba is, gondolom a virslinél sem lehet másképp, a címkére bármit rá lehet írni. A legolcsóbb virslire is rá van írva, hogy sertéshúsból készült, de mikor megfőzöd, látszik rajta, hogy szója az egész, sose látott húst!
7/7 A kérdező kommentje:
Én Németországon élek, és itt sokkal jobb minőségű virslik vannak. Látszik már az állagán,meg a színén is! Szóval szerintem az itt kapható virslik nagy része jó minőségű. Én is adtam már neki 2szer most 7 hónapost, de eddig nem mertem többet adni, mert nem tudtam szabad e már. De akkor lassan ezek szerint el lehet kezdeni. Ő is nagyon imádja,úgyhogy amint lehet biztos fogok neki adni. Van már 2 foga, és a kezébe adtam, nagyon ügyesen elcsócsálta :)
2012. okt. 6. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!