MI a véleményed a Pierre Cardin babakocsimárkáról, van rossz tapasztalatod?
9 hónapos fiamnak vennék sportkocsit, valami masszívabb, jól téliesíthetőt. Bárhol kutakodok, a legtöbbször a Pierre Cardin márka mellett lukadok ki. De én ezt a márkát nem ismerem....
Jó?
Érdekes, a normális kérdésekre valahogy sosem érkezik válasz....
Biztos itt senkinek nincsen ilyen kocsija :-/
Szia !
Mi nekünk Ps 682 volt először , én nagyon szerettem, és eldöntöttem , hogy megint ez a fajta kocsi mellet döntők , mi a ps 682 imádtuk , nagyon könnyen lehetett tolni , és persze a Kanizsai szar út mellet is , amin leirhatatlanul szar volt van . A kislányom 9 hónapos , mi 2 hónapja cserétünk , mert már elég nagy ahhoz , hogy sport kocsit használjom , meg a tesóméknál is jött a baba és nekik adtuk . Mi ez után [link] Ilyet vettünk imádjuk , nagyon stramm , könnyen kezelhető és imádom , a kislányom nagyokat alszik benne , minden meg van amire vágyok :) Ajánalani tudom csak ha valami kérdés nyugodtan irjj
Igaz nem Pierre Cardin de nekünk ilyen van,és én csak ajánlani tudom neked.Vízszintesig dönthető,van hozzá lábzsák,esővédő,télre külön egy betét.Nagyon jól téliesíthető.Könnyű vele közlekedni és masszív kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!