Mikortól lehet babapiskótát adni a picinek? 5 hónaposak vagyunk már lehet?
Kérdező, te is 5 hónapos vagy?
Gratulálok anyukádnak, ha máris megtanított írni...
Amúgy én nem adnék babapiskótát legalább 2 éves koráig, mivel abban is van cukor.
3.válaszolónak is gratulálni lehet, te biztosan az a tipikus okoskodó és mindenkit kijavító tipus vagy, mellesleg nem egy szerethető fajta...
kérdező: sztem néha adhatsz már neki, ugysem eszi meg sztem mindent, csak elmaszatolja:)
Kapott már hozzátáplálást? Miket? Gluténnal, tojással, tejjel hogy álltok?
Nagyon sok babapiskótában sajnos ezek benne vannak, ráadásul rettentő cukrosak, és szerencse ha nincs bennük tartósjtó, állományjavító és egyéb finomságok:(.
Ha már bevezetted a glutlnt, és mindenképp valami majszolnivalót keresel, akkor én azt javaslom, hogy keress tej- és tojásmentes, gyümölccsel édesített házi babakeksz receptet, sokkal jobb egy 5 hónaposnak:).
Ez vicces, hogy mindenki a CUKOR miatt nem adna babapiskótát. Pedig nem azért nem lehet, hanem a tojás miatt! Babapiskótát csak akkor lehet, ha már eszi a tojást: 10-12 hónaposan.
A legjobb a sima háztartási keksz. Abban "semmi" nincs. Még a babakeksz se való igazán babáknak (abban is van asszem tej). Mindegy a háziorvos is a háztartási kekszet ajánlja. Lehet kapni darálva is, én olyat vettem és a gyümölcs pürébe belekevertem egy kis kanálnyit. Így kap glutént, sűríti egy kicsit a papit és nem lesz olyan savas... Később meg odaadhatod egészben, hogy rágcsáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!