Három órás etetésnél mikor adjak az 5 hónapos babámnak gyümölcsöt?
A doktornő mondta hogy Mostmár adhatok neki tízóraira meg uzsira gyümit, de én úgy tudom, hogy a gyümölcs az nem számít teljes étkezésnek! Tehát ha eszünk 7, 10, 13, 16, 19 (csúszás lehet), akkor mikor adjam neki a gyümit? Kérlek segitsetek, mert ahány embert kérdezek (orvos, védőnő) mind mást mond!
Nagyon szépen köszönöm előre is!!!!
A 10 órai étkezésnél adjál neki gyümölcsöt.
Én 1 nap csak 1-szer adnék neki gyümölcsöt. Az uzsonnát (16 órást) később felválthatja majd valami más.
A lányom a hozzátáplálás kezdetén a 10 órai evésnél kapott gyümölcsöt és annyi tápot mellé amivel jóllakott (így volt teljes egy étkezése, amúgy éhes maradt volna, viszont kevés gyümölcsöt evett mert szoknia kellett az ízét).
Idővel növeltem a gyümölcs mennyiségét és kevesebb tápot kért, így kiváltottunk egy tápos étkezést. A 16 órásit ugyanígy csináltam, csak kicsit később és ott zöldséget kapott.
Szia én is igy tudom,mert a gyümi nem telíti ,nem laktatja !!
Nekem tápos a lányom és én is igy fogom csinálni csak nem tudom még mennyi gyümi és mennyi tápit adjak majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!