Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is "nem túl...

Szerintetek is "nem túl magyaros" a Gusztáv név?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta oda vagyok ezért a névért, most hogy terhes vagyok és kiderült, h fiúcska, nem bírok magammal, mondtam, h 99% hogy ezt akarom. Erre mki leszavazott, h "ez nem igazán magyaros"....

Tinektek tetszik? Vagy foglalkoznátok ezzel??

2012. okt. 2. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne, ki mit mond. Ha neked és a férjednek tetszik, akkor miért ne? Nekem tetszik.
2012. okt. 2. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Inkább az animációs figura miatt nem tetszene.

De legalább egyedi név, és nem egyedieskedő!

2012. okt. 2. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:

A Gusztáv egy rendes név szerintem, főleg a Guszti becenév tetszik.

Tudtommal germán eredetű, de túlzás lenne idegen hangzásúnak nevezni.

Az István, László, János, Ferenc, Sándor, stb. sem magyar, mégis rendkívül gyakoriak nálunk.

Tudod, ilyenkor kell pihentetni a rokonságot, ne hagyd, hogy eltántorítsanak! :) Az a fontos, hogy a két szülőnek tessék a név.

2012. okt. 2. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék senkivel, ha neked ez tetszik, akkor add ezt a fiadnak! A te fiad, nem másoké :) Egyébként magyaros név!
2012. okt. 2. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Számomra sem magyaros,inkább romás :D

Ennek ellenére semmi bajom vele,én nem adnám,de nem csúnya név.

2012. okt. 3. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem magyaros? Miért, aki ezt mondta, az hogy nevezné el? Koppány, Örs, esetleg Töhötöm?

Nem tökmindegy, hogy magyaros-e? A Gusztáv név a romáknál elterjedtebb, de engem ez nem zavarna, ha neked ez a név tetszik, akkor add neki ezt. Én nem foglalkoznék vele.

2012. okt. 3. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!