Az a baba, aki később kezdett el forogni, és közbe már elkezdett kúszni, lehetséges, hogy már nem is fog forogni?
ez így elég ellentmondásos mert azt írod, később kezdett el, aztán azt kérdezed, hogy már nem is fog? de hát ha már csinálja???
enyém most 3 éves és alvás közben pl. forog, de én magam is szoktam, tehát ha erre értetted akkor fog nyilván, vannak jelyzetek amiben kénytelen az ember :)
úgy értem, hogy amíg nem tud kúszni, ugye addig forogva közlekedik, de ha elkezd kúszni, onnantól kúszva.
Tehát ha a babám később kezdett forogni, mint kúszni, akkor nem baj-e, hogy nem forog, mert inkább kúszik.
Tudom elég kacifántosan írom.
első vagyok.
ja így értem, viszont te félreértetted :) a forgás nem a helyváltoztatás miatt kell hanem épp csak arra, hogy a hátára vagy pocakjára kerüljön, nem kell közlekednie így, az a kúszás.
tehát egyáltalán nem baj, hogy nem forogva járja be a szobát, sőt! ez kifejezetten jó, az agy a kúszással-mászással fejlődik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!