Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó ár ezért a két játékéért...

Jó ár ezért a két játékéért vagy sok? Fogalmam sincs boltba mennyibe kerülnek.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. okt. 1. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
Én inkább csak reagálnék, hogy bizony a másodikat nem venném meg 1-2 éves gyereknek sem. Az, ha jól sejtem, olyan játék, hogy van középen egy rúd... az ilyet én nem adnám gyerek kezébe.
2012. okt. 1. 20:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy ilyen érzésem :-/
2012. okt. 1. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:

Mi a baj a második játékkal? Határozottan jó fejlesztő játék.

Montessori toronyként ismert, szerintem ennél vannak olcsóbbak.

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 1. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek rajt a karikák, egy kiálló rúd. A picurok szelesek, sokat esnek, kelnek. A húgomnak kis hijján a szemét nyomta ki 30 éve egy ilyen. Szaladt, megbotlott a szőnyegben, persze a játékok mindenfelé... az arcát ragtapasszal húzatták, mert nem akarták varrni, mivel kislány. Kb. 5 centin múlt.
2012. okt. 1. 20:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Őrület.

Ezek a legjobb fejlesztő játékok, ne csináljátok már.

Ennyi erővel ne használj fakockát sem, mert azzal meg fejbe tudják dobni egymást. Ne menj ki az utcára, mert rád esik egy tégla.

Zárd be a gyerekedet egy vitrinbe, ott nem lesz baja.

2012. okt. 1. 20:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekemnek volt, túlélték. Műa. az egész, nem tud nagyot ütni. Nem mellesleg jó fejlesztő.
2012. okt. 1. 20:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Nálunk (Szolnok) az Euros boltban megtalálható mind a kettő.

Darabja 350 Forint.

2012. okt. 1. 20:51
 8/16 anonim ***** válasza:
A fából készült Montessori tornyot én sem venném meg a gyermekemnek, mert veszélyesnek tartom. Viszont műanyag van itthon több is. Kedves kérdező! Szerintem ezek elég drágák. Találsz ennél olcsóbbat is. Ezen az oldalon nincs postaköltség, én már többször rendeltem Tőlük: www.heted7jatek.hu.
2012. okt. 1. 20:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nagyon drágák, főleg a kockák! A torony is kapható olcsóbban.
2012. okt. 1. 21:28
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én 22 hónapos ikreim kedven játéka a második linkelt játék.

Kérdező, ne higyjél az elsőnek! Az egyik legjobb fejlesztő játék, ami csak létezhet. Kb másfél évesen kezdte őket érdekelni, de most, 22 hónapsan tanulták meg összerakni. Megtanulják, hogy mi a különbség a kicsi, közepes, nagy között, és a színeket is tanulják.

Teljesen biztonságos játék!!!!!!

2012. okt. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!