Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemény a Borostyán női névről?

Vélemény a Borostyán női névről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 19:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik,bocsi.
2012. okt. 2. 13:35
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Borzasztó. Volt régen egy szappanopera, aminek a női főszereplőjének ez volt a címe. 5 percenként megvakult, meghalt a szerelme, vagy kiderült, hogy van egy eltitkolt ikertestvére. Soha nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek.
2012. okt. 2. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy ezekkel a sorozatokkal sok szép névtől el lehet venni a kedvet, de csak annak jut eszébe egy névről főszereplő, aki nézi/nézte azt a filmet. Szerintem tudni kell elvonatkoztatni és pár nap vagy hét múlva már a saját gyerekedre fogsz gondolni, ha ezt a nevet hallod, nem valami felejthető szappanoperára. Ha becézni akarod, lehet pl. Borsi, de nem is kötelező becézni.
2012. okt. 2. 21:40
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Úgy látom itt majdnem mindenki betéve tudja az igénytelen szappanoperák hősnői nevét!

Vajon honnan ez a tájékozottság!:SSS

Még jó,hogy én nem nézek egyet sem,igy nem jut erről a névről sem eszembe semmilyen"megvakult,megcsalt..stb."luvnya!

Ha Nektek is tetszik ez a név,Kedves Kérdező..akkor adjátok a babátoknak!

Kár volt itt megkérdezned...tisztelet a kivételnek,aki kulturáltan tudott nemleges véleményt nyilvánítani!

2012. okt. 3. 00:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy Neked és a párodnak tetszik-e??? Miért idegen emberek,de akár rokonok véleményére adsz?Ne mások véleménye szerint élj! Ez a Te életed,ne a másokét éld! :)
2012. okt. 3. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Én kifejezetten szeretem a különleges, nem hétköznapi neveket, de ez pont nem tetszik hangzásra, talán az STY betűk miatt. Maga a borostyán, mint növény viszont nagyon tetszik, több éve van a teraszunkon, sőt az esküvői csokrom zöld része is borostyánból volt és a hajamban is borostyán levelek voltak, szóval nekem minden szempontból pozitív emlékeket hoz fel ez a név :-)

Az angol megfelelői: Amber (ha a drágakőről van szó) illetve Ivy (a növény) mindkettő nagyon tetszik, de tudom, ezt Mo-on nem lehet adni, meg fonetikusan írva elég furcsán is néznének ki.

2012. okt. 3. 09:48
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

0.22-es vagyok :)

Felébredtek a sorozat függő kedves Hsz-ók:)))

2012. okt. 3. 11:08
 18/19 Bori 23 válasza:

Nos, engem Borostyánnak hívnak. Nagyon sokszor megkapom bemutatkozásnál a "különleges" és "szép" jelzőt a nevemre. Borcsa, Borcsi, Bori a becézése és én személy szerint nagyon szeretem. Hamar megjegyzik az emberek és legalább nem Nóra, Zsófi, Kata, Anna és hasonló tucatnevet kaptam, amit az életben nem jegyeznek meg. Az viszont igaz, hogy sokszor visszakérdeznek

-Hogy hívnak?

-Borostyán

-Hogy?

-Borostyán

-Borostyán?

- igen (fejben: NEM B+ KATIKA)

2016. okt. 19. 18:33
 19/19 WolfGirlHUN07 válasza:
Nekem Borostyán a nevem. 7-10 éves koromig nagyon nem szerettem, de azután nagyon megszerettem, mivel eléggé ritka. ^^
2019. júl. 17. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!