Szilvát, cukkinit, petiszont, hogyan készítsem el 8 hónapos babámnak?
Szia!
A szilvát más gyümölccsel együtt turmixoltam 10óraira és uzsira, a héját leszedtem.
A cukkinit először krumplival és husival együtt megfőztem és turmixoltam, de a fiam úgy nem igazán szerette. Most úgy csinálom, hogy kevés olívára teszek egy pici hagymát, rá a felkockázott húst, majd a kockára vágott cukkinit és krumplit. Kevés sütőtököt (van a fagyóban) vagy reszelt répát teszek hozzá, mert így jobban bejön neki. Minderre annyi vizet teszek, ami épp ellepi, ha megfőtt, beleengedem a botmixert.
Patisszont sajna még nem csináltam, de tökféle. Én lereszelném, és krumplival megfőzném...De ez csak tipp!
szia
en a szilvat meghamozom es osszeturmixolom, teszek bele egy kis fruktozt(barmilyen erett szilvat is probaltam eddig venni, mindig sanvanyu volt leturmixolva) es teszek bele milupa 7 gabona+tejpor pe;yhet. foleg akkor adom, ha szorulasos a pici, mert hajt.
szia!
a cukkinit kockákra vágva megfőztem kevés vízben, raktam bele kis sót. utána botmixerrel turmixoltam és tettem bele tejfölt és húst.
patisszont gondolom, ugyanígy lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!