Hányszor kell kelni hozzá orrotszívni? Fel kell egyáltalán kelteni?
Figyelt kérdés
Arra ébredtem hogy fél éves babám iszonyúan szörcsög. Kiszívtam a váladékot, rengeteg jött. Innentől keljek hozzá óránként kiszívni? Keltsem fel? Vagy ő "szól", ha gond van? Első baba, első betegség..2012. szept. 29. 06:10
1/10 anonim válasza:
Nem kell felkelteni! Hagyd aludni . Ha nem kap levegőt a váladéktól, felébred magától is. A szörcsögés nem baj.
2/10 anonim válasza:
ne keltsd fel, mert úgy egyikőtök sem fogja kipihenni magát, ha zavarja felébred.
3/10 anonim válasza:
Éjjel csak akkor, ha ő ébred. Nappal viszont szívjad gyakran.
Éjjelre és nappali alváshoz adhatsz neki orrcseppet és akkor jó eséllyel szörcsögni sem fog, vagy nem annyit.
Ügyesek vagytok, hogy eddig nem volt beteg! :o)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!! Még mindig alszik szegényke..
2012. szept. 29. 08:44
5/10 anonim válasza:
Ne keltsd fel! Az én lányom 7 hós. Ő is beteg most! Éjjel "szól" nekem és megyek és kiszívom a nóziját! Napközben pedig ugye szívom folyamatosan, ahogy hallom, h szörcsög... Én a lándzsás útifüvet használom most napi 3× plusz ugye az orrspray, meg C vitamint adok neki minden reggel és napi 1× adok neki 40ml kamilla teát! Egyre jobban van, 3.napja beteg! Szerintem hétfőre oké lesz, mert most éjjel már nem kellett szívni a nóziját! Kitartást, nemsoká jobban lesz a picikéd! :)
6/10 anonim válasza:
elnézést, de meg kell kérdeznem, bocsi
éjjel is porszívóssal szívjátok vagy kézivel?
7/10 anonim válasza:
Éjjel is porszívóval, kézim nincs.
Üdv a szomszédoknak. :o)
Eddig még nem szólt senki. Tégla társas ház...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)) Már én is adtam Neki C-vitamint, orrcseppet.. Szegénykém eléggé nyűgös, de remélem hamar túl leszünk rajta.
Igen, éjszaka is porszívósat használtuk. Először próbáltam kézivel, hát semmit nem ért :(
2012. szept. 29. 11:09
9/10 anonim válasza:
Majd, ha ő felkel, mert ha nem kap rendesen levegőt fel fog kelni, az tuti, csak akkor szívd le. Gondolom fektetés előtt úgyis kitisztítod neki.Pihennie kell, sokat, az már fél gyógyulás, a másik fele, meg a tiszta orr. Én is porszívóztam a fiamnak éjjel is, mert a kézi semmire sem jó. Ha beteg volt, átmentem szólni a szomszédoknak, hogy elnézést, de beteg a gyerek, és éjjel is használnom kell a porszívót. Soha nem róttak meg érte.
10/10 anonim válasza:
Bocsánat hogy ilyet irok,de pont leszarom a szomszédokat!!!Ha beteg a babám!üdv Egy 4 éves kisfiu és egy 10 hetes csajszi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!