Elesett a babám, megütötte a fejét. Milyen tüneteket figyeljek, ha baj van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 13:11
1/8 anonim válasza:
Szédülés, túlzott álmosság, hányás.
2/8 anonim válasza:
szédülés (ha kicsi akkor aludni akar persze ha nem is fáradt),hányás,fejfájás ezek az agyrázkódás tünetei,3h belül elvileg jelentkezik bármelyik ha baj van,legalábbis nekem ezt mondták,remélem semmi baja nem lesz
3/8 anonim válasza:
hányinger hányás szédülés. Talán ezekre kellene figyelni.Eszméletét nem vesztette akkor nagyon komoly baj nem lehet szerintem. És ha az arcát homlokát stb.ütötte meg nem "annyira" vészes mintha a tarkóját vagy a feje hátsó részét ütötte volna meg én igy tudom legalább is.
4/8 A kérdező kommentje:
A feje hátsó részét ütötte meg, azt a kis dudort, nem tudom hogy hívják. Sírt sokáig, de utánna úgy viselkedett mint máskor, most meg alszik.
2012. szept. 28. 13:26
5/8 anonim válasza:
Én most voltam kórházban a babámmal esés miatt. Ezeket mondták bent: az első 24 óra a kritikus,ha addig nincs semmi,vsz nem is lesz,de 3 nap az az idő,amíg figyelni kell. Tünetek: hányás,sápadás,levertség,bármi szokatlan,hasmenés megindulása , szédülés,étvágytalanság. Nekem azt mondták,hogy egy hányás (amennyiben nem túl nagy) nem ijedünk meg,mert az lehet kajától is,de második hányásnál irány a kórház.
7/8 Disi válasza:
A pupillákat is érdemes figyelni, tágulnak-e, egyformák-e. Mi is ebben vagyunk, most kezd elmúlni a 2 szeme között egy pukli a babámnak :(((
8/8 Disi válasza:
Még annyi jutott az eszembe, hogy a múltkor este történt egy baleset és leszaladtam a dokibácsinkhoz vele (itt lakik a lépcsőházunkba), annyit mondott hogy adjak neki Nurofent éjszakára, hogy ne fájjon a feje és nyugodtabban aludhasson. Ő nem híve annak hogy mindig gyógyszert adjunk a gyereknek, de ebben az esetben a fájdalomcsillapítót ő ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!