Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lili, Leila vagy Lilla?

Lili, Leila vagy Lilla?

Figyelt kérdés
Köszi, ha válaszoltok!:)
2012. szept. 27. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Annyi ilyen nevü kislány van, hogy már annyira unom ezt a sok L betüt!
2012. szept. 27. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Jómagam Lili vagyok. Én egy ideig nem szerettem a nevemet, mert mindig összekeverték Lillával. :) De sose szégyelltem, meg éreztem cikinek és nem röhögtek rajtam. Erről ennyit!
2012. okt. 10. 18:47
 13/14 anonim válasza:
Hát én Lili vagyok 14 éves és még egyszer sem nevetek ki mert ez a nevem és sokan mondták hogy nagyon szép név kiskoromban kevertek mindig a Lillával amiért nem nagyon szerettem azt a nevet mert mindig mondtam hogy nem én Lili vagyok nem Lilla de szerintem az is elfogadható.Sok mindennek becéztek már pl. Löléj(bocs a leírásért)Liliána meg viccből egyszer Liliputnak álítólag a Hannah Montanából nem tudom nem lényeg :D de nem csak a nevemmel kapcsolatosan neveztek úgy. Felnőtt korban sem ciki meg nekem sőt egyik ismerősömnek se jutott eszébe a rózsaszín masnis kislány sőt én nem szeretem :D Szóval szerintem a Lilit vagy a Lillát válaszd a Leilat csak azért nem választanám mert nem Magyaros olyan idegen név de neked ha az tetszik.Amúgy az hogy túl sok már az L betűs nevekből szerintem ez hülyeség hisz minden más betűvel kezdődő névből is sok van nem csak az L ből.És az is hogy nem ismersz sok Lilit ez is legalább egy különleges név mondjuk én ismerek 3-mat is de annak meg van az oka is. Remélem segíthettem a döntésben akármihez is kellett :)
2012. nov. 11. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Leila
2014. júl. 30. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!