Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor váltsam ki az ebédjét is?

Mikor váltsam ki az ebédjét is?

Figyelt kérdés
8hónapos anyatejes babámnál már kiváltottam a tízórait és az uzsonnát.

2012. szept. 26. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem minél előbb :)

pont az ebéd a fontos, a zöldségek, a husi, a bennük lévő vitamin ekkora már kiürül a szervezetéből és a tejedből sem kapja, így fontos lenne.

2012. szept. 26. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Most uzsira kapja a főzeléket.Tízóraira gyümölcs+egy kicsi gabonapép bele és uzsonnára bébiétel,vagy főzök neki.Még csak jövő héten fogja tölteni a 8.hónapot.
2012. szept. 26. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt szeretnéd, hogy minimum 1 éves koráig legyen elég tejed is, akkor várj még vele, legalább 10 hós koráig. Viszont ha inkább elválasztanád, akkor kezdj hozzá. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a sok kihagyott szopi miatt annyira lecsökken a tejed, hogy tápszert kell adnod, hogy a napi fél liter tejet megkapja. Ez nem tuti, a babád szopáskészségétől is függ, attól, hogy szopi-e éjjel is még. Én az előbbi mód híve vagyok 10 hós kora előtt nem vezetném be aharmaik étkezést egy szopis babánál, aki jól gyarapodik.
2012. szept. 29. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor marad még ez a felállás.Kb 3 napja nem ébred föl éjjel.Szerintem jól gyarapodik;olyan 8kg lehet.
2012. szept. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!