Pelenka méretben segítség?
Sziasztok!
Kisbabám 6,5 kg. Már nem tudom mekkora pelust vegyek neki.. Eddig 3-ast vettem pampersből( elvileg 9 kilóig jó) és vettem huggiesből is az is 9 kilóig jó. Na most én úgy látom,mintha kicsik lennének neki. :( Az létezik?? Szorítja a kis combiját és a tépőzáras rész is furán áll.
Ráadásul a kaki is kifolyik mindíg oldalt. A huggies kimondottan katasztrófa volt.
Gondolkozom a Liberon 5-8 kilóig vagy 7-14 kilóig(de az még lehet nagy lenne) Milyen a libero pelus?
Köszönöm
Szia.
Ha kicsit husisabb a babád combja( mint az enyémnek) akkor a liberot ajánlom és abból is a nagyobbat(7-14kg).Az én kisfiam 10 kg és már az 5-ös méretet használom a liberoból(10-16 kg).Hiába van az ráírva a 4-re ,hogy 14 kiloig nekünk már kicsi. Egyébként én nagyon megvagyok elégedve a liberoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!