Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nélkülözhetetlen a...

Tényleg nélkülözhetetlen a légzésfigyelő. Meg bébiőr?

Figyelt kérdés

régen is felnőttek a gyerekek- e nélkül.

sokszor írják itt is hogy tévesen beriaszt meg hasonlók..

nem lehet-e nélkül meglenni?

mi lenne ha nem létezne ez?

megőrülnének az anyukák vagy mi?

annyira nem értem ezt értessétek meg velem ..

2012. szept. 25. 20:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Mi külön szobában alszunk,ezért van légzésfigyelőnk.Nyugodtabban alszunk,ha nem lenne ,sztem fél óránként fel kelnék megnézni minden rendben van-e...

Bébiőr-160nm-en lakunk,így nekünk ez is nélkülözhetetlen.Ha lent vagyok a konyhában,ő pedig fent alszik a szobájában,hallom mikor ébred,nyüszög stb.Azt meg hogy mi volt régen sztem hagyjuk,mert egyrészt nagyon sok baba meghalt,csak nem lehetett ezekről annyira hallani.Pont a múltkor beszéltem erről a dokimmal.Régen védőoltást sem kaptak,csak hogy egy példát említsek dédim egyik lánya gyermekbénulásos volt,másik meghalt TBC-ben.továbbá eldobható pelenka nélkül is rendesen megszívnánk,pláne ha kézzel kellene mosni,mert ugye régen mosógép se volt.

2012. szept. 25. 21:04
 12/28 A kérdező kommentje:

hú de sokan írtatok !

köszi a sok kimerítő választ.

én igazából azért nem merek venni, mert attól félnék hogy mikor riaszt be,..mindig azt lesném..

azt meg nem én találtam ki hogy volt olyan hogy beriasztott tévesen, itt írta egy anyuka,azért kérdeztem..

2012. szept. 25. 21:14
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Figyi beriaszt tévesen felkelti a babát attól nem lesz semmi baja. Nem tudom, hol laksz, de egy hangos autó, motor, tutulos autó is felkeltheti a gyereket.
2012. szept. 25. 21:17
 14/28 anonim ***** válasza:
26%

Jaj, dehogy is nélkülözhetetlen. Én vettem volna légzésfigyelőt, ha koraszülött lesz vagy valami gond van a szülésnél, ami miatt javasolják. Addig nem vettem, gondoltam, mire hazamegyünk, meg lehet oldani egy megyeszékhelyen a beszerzést. Nem vettem végül. 2 gyerekem van, egy 3 éves és egy egy éves.

Baldachint se vettem, rácsvédőt se, mert azokat meg porfogónak tartom. Sokan őrült módon sikálnak és sterilizálnak, de a baldachin meg a fejvédő ott lafog fél évig mosás nélkül...

2012. szept. 25. 21:21
 15/28 A kérdező kommentje:

nem is attól tartanék hogy felébred a gyerek

hanem hogy megveszi az ember és valamiért hibás a készülék

2012. szept. 25. 21:23
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha hibás, és állandóan becsipog, akkor visszaviheted, mert hibás árut kötelesek kicserélni vagy megjavítani. De ne abból indulj ki, hogy hibás lesz, más használati tárgyak se szoktat hibásak lenni. Amúgy akkor riszat tévesen, ha a baád túl kicsi súllyal születik, vagy lemászik róla, de ez csak később lehet.
2012. szept. 25. 21:34
 17/28 anonim ***** válasza:
Lehet kölcsönözni is ugyan úgy mint mérleget így még olcsóbb is.
2012. szept. 25. 21:36
 18/28 anonim ***** válasza:
21%

Előre tudtam, hogy le leszek pontozva.

Ha nem létezne az oldalon a pontozás, szerintem ti már nem is élnétek. Benneteket ez tart életben.

2012. szept. 25. 21:46
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megteheted, vegyél.(mi nem álltunk úgy) Én eleinte mindig magam mellé fektettem a picit, néztem, hogy vesz-e levegőt. Elég parás...Pedig időre született, semmi baja nem volt soha.

Tévesen akkor riaszt be a kütyü, ha nem jól van beüzemelve-rögzítve. Bébiőrre ezen a 38nm-en nem volt szükségünk

2012. szept. 25. 22:54
 20/28 anonim ***** válasza:
54%

18 hónapos a lányom és még mindig bekapcsolom alatta. Mindenki körbe röhög, hogy miért használom még mindig, de engem megnyugtat. Barátnőméknél 1 hónappal előbb született kislány, mint nálunk. Tavaly nyáron letették délben aludni és nem kelt fel többé. :( A boncolási jegyzőkönyv szerint leállt a légzése és összeomlott a keringése. 6 hónapos volt.

Nálunk 2x beriasztott tévesen, mert nagyon érzékenyre volt állítva. Aztán 1x beriasztott, amikor tényleg nem vett egy pillanatig levegőt a lányom.

Azóta még akkor is megnézem, ha alszik, mikor tudom, hogy van alatta légzésfigyelő.

Tesómnak van 3 gyereke, nem vettek figyelőt. Folyton a kiságy mellett ült, aztán maga mellé vette az ágyba a gyerekeket, mert ő is parázott, hogy baj lesz.

Hozzá teszem, mikor terhes voltam, akkor hülyeségnek tartottam, aztán hazajöttünk a kórházból, betettem az aprócska babám az ágyba, és belém hasított, hogy mi lesz ha...?

Na inkább beszereztünk egy légzésfigyelőt. :)

2012. szept. 25. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!