BAj, ha 2 óránként eszik?
Figyelt kérdés
Holnap lesz 3 hetes a babám.
Napközben 2,5-3 óránként eszik, de tegnap éjszaka 2 óránként ébredt és szopizott.
Tejem van bőven...Miért nem alszik többet,vagy ebben a korban ez még "normális"??
2012. szept. 25. 13:03
1/4 gabszem válasza:
Ő még nagyon pici, lehet hogy csak anyahiánya van, mert még szokatlan neki hogy nem vagy mindig mellette. Majd szépen elmúlik és egyre többet fog aludni.
2/4 anonim válasza:
Vannak úgynevezett fejlődési ugrások,3 hetesen nekünk is volt,szóval szerintem el fog ez nála is múlni.Ha éhes etesd meg,nem lesz ugyanolyan minden nap.ebben a korban ez még teljesen normális.az én babám 3 hónapos,és még fel kel éjszaka 2-szer enni.Én nem bánom had egyen,lényeg hogy kiegyensúlyozott és boldog...
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális, szép lassan kialakul nála, hogy többet alszik majd. Amivel esetleg segítheted: éjjel ne kapcsolj villanyt a szoptatáshoz, én nem is pelenkázok éjjel. Így gyorsabban "megtanulja", hogy éjjel aludni kell. Nekem mindhárom fiamnál bevált! Esetleg ha nagyon kifáraszt a gyakori kelés, vedd magad mellé az ágyba egy ideig, úgy Te is többet tudsz pihenni! A legkisebb fiam 3 és fél hónapos, az eleinte velem aludt, mert már nagyon kimerült voltam a nem alvástól... mellettem kialakult az alvásrendje és szép lassan visszaszoktattam a szobájába a saját ágyába! Már a szobájában alszik egyedül egy hónapja, 7-kor elalszik, 4-kor kel szopizni és alszik kb. 8ig. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon is normális. Nekünk keltegetni is kellett 1.5 hetes koráig a sárgaság miatt 3 óránként, de azóta is tartja, megszokta a 3 óránkénti evést. Majd beáll a picidnek is szépen, most még csak 3 hetes. Kb nálunk ekörül ált be, hogy lefeküdt 9kor és hajnalban kelt 1-2 óra felé, onnantól 2 óránként evett reggel 6-8ig. Utána ujra váltott 3, hol 4 óránkéntra, de nem baj egyáltalán. Majd szépen csökkenni fog. Nem lehet, h elalszik a ciciden és ezáltal kevesebbet eszik? Mert az enyém egy ideig ezt csinálta, keltegetnem kellett evés közben mert megaludt vna a tej a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!