Ti használtok járókát?
Figyelt kérdés
Még csak 6 hónapos a babám, egyenlőre nem is fordul vinnem kell tornára, van egy pici gond vele. De valószínü ő is megfog azért indulni. Akkor majd esetleg hasznát vehetem. Van egy uj egy rokonunknál és el akarja hozni nekünk. Nem is tudom. Ti használtok ilyet?2012. szept. 24. 20:33
11/16 anonim válasza:
A testvéreméknek volt fa járókájuk, és azt használtuk mi is. Naponta kb. fél órát töltött benne, volt, hogy annyit se, de én nagyon hasznosnak éreztem. Ha valami olyan dolgom volt, akkor be tudtam tenni. Amikor kezdett felállni, lépegetni, akkor is nagyon szeretett benne lenni.
12/16 anonim válasza:
Csak akkor ha fa járóka, a vászon vacak.
13/16 anonim válasza:
Én a konyhába tettem, mert a csempén féltem ültetni, mindenféle alátétről lemászott. Ha a fürdőbe kellett mennem, mindig odatettem a biztonság miatt. Nem sok időt töltött benne, de hagyon hasznos volt. Ha újra ki kellene adnom a pénzt érte, megtenném. Már egy éves, néha belemászik és nézegeti a régebbi játékait, merthogy nagyon jó játékgyűjtőpont lett, így rend van a lakásban. Szerintem fogadjátok el, jó lesz majd :)
14/16 anonim válasza:
Nekünk hálós van, egyáltalán nem vacak. Jó nagy, ha elesik, akkor a hálóba nem koppan a feje, és vannak rajta kapaszkodó fülek, ahol fel tudja húzni magát. Szerintem jó ha van járóka, akad olyan szituáció, mikor gyorsan belerakom, ott tuti jó helyen van, nem esik el, nem ránt magára semmit stb.
15/16 anonim válasza:
Kisfiam 7 hónapos, mi nemrég vettünk neki egy összecsukható fa járókát. Nagyon hasznos, mert ha nem tudok rá éppen figyelni, mert valami dolgom van a lakásban, akkor beleteszem. 1x1-es méret, egyelőre, rövid ideig nagyon jól elvan benne, tud benne forogni, szeret benne lenni. 6 és fél hónaposan kezdett el kúszni, most kezdi el a mászást gyakorolni, szóval hamarosan több időt fog a padlón tölteni, mint a járókában, de szerintem a járóka később is nagyon praktikus ha rövid időre magára kell valamiért hagyni a picit. A kiságyában is elvolt korábban rövid ideig, de miután elkezdett forogni a 60 cm széles kiságy túl keskeny lett neki, mindig beakadt benne keresztben :) Ezért vettem járókát. Én nagyon hasznosnak találom, de persze igaz az aranyszabály, hogy nem ebben kell "tárolni" a gyereket egész álló nap. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Mi is használjuk végül. Nagyon jol el van benne a kisfiam. Van benne sok játék és elég sokáig el van benne ha olyanja van. Sosem sírt benne eddig. És mostmár kell is. Mert még csak most kezd kuszni de majdnem baleset lett a minap is. Ugyhogy bele rakom ha kimegyek a szobábol, inkáb.
2013. jan. 5. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!