Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Náthás 5hó-s kislányom! Baj h...

Burgine kérdése:

Náthás 5hó-s kislányom! Baj h sokat alszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap óta lett náthás a kislányom 5hónapos lesz 3án. sokat folyik az orra néha köhög szerencsére eddig láz nincs. nekünk azt mondták v a foga miatt mert nagyon fel van duzzadva a felsö része az alsó már kibújt mind2 :) dután óta kb fél1 óta alszik csak enni kelt fel a fözelékböl alig evett viszont a tápszert megette abból is kb 140ml. nekünk irtak fel kálciumot meg fensitilt. bár lehet Tőlem kapta el mert szerda óta beteg vagyok. illetve nasavilt kellet még neki venni. remélem hamar meg gyógyul. egy bajom van még h nem hajlandó inni vizet eddig itta amióta beteg nem issza.csak a fözelék miatt itta. gyümi levet egyáltalán nem fogadja el. most csipkebogyó teát csináltam neki. szerintetek az jó? lehet neki adni?
2012. szept. 24. 16:09
 1/2 Kerria ***** válasza:

Ízesítés nélkül nyugodtan adhatsz neki teát, itt csak azért szokott veszélyes lenni, mert hajlamosak elcukrozni, és az a babának még nem kell... Én bulátát szoktam adni neki rágcsálni (amikor nem akar inni), és 3-4 db után sokat megiszik... de ez megint Anyuka függő, ki hogy táplálja a gyermekét.

Alvás, mi is náthásak vagyunk, és az amúgy 20-30 percet alvó kislányom 1,5-2 órát lenyomott... nincs ezzel baj, szerintem hagyd aludni, aközben is gyógyul.

Orrfolyásra bár kegyetlen módszer javaslom az orrszívó porszívózást, nekünk ennek hála nem kellett komolyabb beavatkozás. Illetve Orrcseppet írt neki a doki.

Sajnos simán lehet a fogától, még akár hasmenése is lehet...

Jobbulást Nektek, és kitartást!

2012. szept. 24. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:
mi is használjuk a porszivos megoldást szerencsére elég jól türi. én lefektettem fél 1kor fel kelt enni fél 3 körül és 3-óta megint alszik. remélem éjjel is ilyen jól fog aludni,bár tegnap éjjel 2óránként keltünk szivni az orrát.
2012. szept. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!