Beadattátok az agyhártyagyulladás elleni oltást? Mellékhatások?
Figyelt kérdés
Kisfiam 19 hónapos és október elején kapná meg ezt az oltást,de kicsit félek,mert eddig minden kötelező oltás után is eléggé beteg lett!!Mire számítsak ez után az oltás után?És mennyibe kerül?A recept már megvan,csak még nem váltottam ki.2012. szept. 24. 11:42
1/11 anonim válasza:
én tavaly októberben adattam be nekik.Akkor a 2 éven aluliaknak beadással együtt 3000 ft volt.A 2 év felettieknek 8000 ezer körül.A három gyereké volt majdnem 20000 e.Egyiknél sem jelentkezett mellékhatás.
2/11 anonim válasza:
3,5 hónapos a kisfiam,múlthéten kapta meg az oltást,a kötelező szurival együtt.Picit lázas volt aznap délután,de valószínű,hogy az a kötelező oltástól volt.1960ft fizettem érte.A következőt 5 hónaposan kapja majd,annak még nem tudom az árát,de gondolom annyi mint az első.
3/11 anonim válasza:
Szia,2 menjugate oltást kapott 1 éves kor alatt a kotelezokkel,még a dupla szuri ellenére is csak nyugisebb lett estére más nem volt.Most kapja majd a 3.menjugatet,viszont kitoltam jövőhétre,mert folyik az orra, így nem adják bé amúgy sem,remélem ettől sem lesz gond mikor megkapja! Az ára 2000ft körüli,két éves kor felett több,ezért kaptuk mi is meg hamarabb a receptet.
4/11 anonim válasza:
Én is beadattam a kislányomnak, semmi mellékhatása nem volt egyik oltás után sem.
5/11 anonim válasza:
kisfiam 5 hónaposan kapta meg az elsőt (neki még egy lesz), 2300ft körül volt. Semmi mellékhatása nem volt.
6/11 anonim válasza:
miután betöltötte az 1 évet, rögtön utána, mert akkor már csak 1 oltás!
7/11 anonim válasza:
Az én kisfiam pénteken kapta meg, nemrég töltötte be az 1 évet. Az oltás 2400 forint körül volt, úgy emlékszem.
Eddig (kop-kop..) semmi gond nincs. Pici hőemelkedése volt, kapott egy adag Algoflex baby-t, azután már nem is ment fel neki.
8/11 anonim válasza:
Egy hete kapta meg a lányom amikor betöltötte az 1 évét.Semmi mellékhatás nem volt hacsak az nemhogy aznap iszonyú hisztis volt pedig nem jellemző rá.
9/11 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnek beadattam, semmi mellékhatás nem volt (amúgy soha semmilyen oltásnál nem volt náluk mellékhatás szerencsére).
10/11 anonim válasza:
Az én gyerekem is baromi érzékeny az oltásokra. Szegény pl. a 3. ismétlő prevenar oltástól 3 napig 38,5 feletti lázas volt. Féltem, hogy ettől is az lesz, de semmi mellékhatást nem tapasztaltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!