Adél, Anett, vagy Alíz?
Figyelt kérdés
E három, se több se kevesebb, csak ezek maradtak,a mik mindkettőnknek tetszenek:)2012. szept. 21. 19:12
31/34 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális, de azért elmondom, hátha másnak érdekes, hogy az én nevem Anett, amit valahol titkon mindig szerettem :-), felnőtt fejjel meg egészen jól megbékéltem vele. Nem érzem, hogy tucatnév lenne, ugyan a korosztályomban akadnak azért Anettok. Egyébként gyerekként sosem becéztek, felnőttként ragadt már rám az Ani, Anika - férjem is így hív. Viszont kisbabát tervezünk, és ha lányunk lesz, Adél lesz a keresztneve. :-)
32/34 anonim válasza:
Adel=testverem
Anett=alsos osztalyfonokom
Aliz=Adel(tesom) egyik legjobb baratja
Nekem mind a 3 nev tetszik de ha nagyon sorrendet kellene tenni szerintem : 1.Adel 2.Aliz 3.Anett
33/34 anonim válasza:
Alíz, kolléganőm is Alíz, szeretem az Ali, Alika, Liz becézését, a kislánya úgyszintén Alíz, kis szőke göndör hajú, a Lizi tökéletesen hangzik neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!