Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adél, Anett, vagy Alíz?

Adél, Anett, vagy Alíz?

Figyelt kérdés
E három, se több se kevesebb, csak ezek maradtak,a mik mindkettőnknek tetszenek:)
2012. szept. 21. 19:12
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%
Gondolom már nem aktuális, de azért elmondom, hátha másnak érdekes, hogy az én nevem Anett, amit valahol titkon mindig szerettem :-), felnőtt fejjel meg egészen jól megbékéltem vele. Nem érzem, hogy tucatnév lenne, ugyan a korosztályomban akadnak azért Anettok. Egyébként gyerekként sosem becéztek, felnőttként ragadt már rám az Ani, Anika - férjem is így hív. Viszont kisbabát tervezünk, és ha lányunk lesz, Adél lesz a keresztneve. :-)
2014. jan. 13. 15:11
 32/34 anonim válasza:
100%

Adel=testverem

Anett=alsos osztalyfonokom

Aliz=Adel(tesom) egyik legjobb baratja

Nekem mind a 3 nev tetszik de ha nagyon sorrendet kellene tenni szerintem : 1.Adel 2.Aliz 3.Anett

2014. aug. 2. 07:52
 33/34 anonim ***** válasza:
78%
Alíz, kolléganőm is Alíz, szeretem az Ali, Alika, Liz becézését, a kislánya úgyszintén Alíz, kis szőke göndör hajú, a Lizi tökéletesen hangzik neki
2016. febr. 23. 13:33
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

1. Anett.

2. Alíz.

3. Adél.

2017. máj. 10. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!