Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Átlagosnál gyorsabban fejlődő...

Átlagosnál gyorsabban fejlődő babák anyukái?

Figyelt kérdés
Mikor állt fel kapaszkodva és ehhez képest mikor indult el a babátok egyedül? Mikor lépegetett bútorok mentén?Nekem mászik, ül és feláll kapaszkodva, de még igen ingatag..6hónapos lesz
2012. szept. 21. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Amit a gyerek saját maga csinál (független mennyi idős), azzal nincs gond.

Akkor van nagyon nagy gond, ha anyuci és apuci erőlteti, hogy pl. 5 hónaposan járjon, 1 évesen pedig folyékonyan beszéljen.

Az én lányom mindent időben csinált mozgásfejlődésileg, de a logikája és az agya bőven időben előrébb jár.

Előbb-utóbb a kettő összeér majd. Addig pedig fejlesztem mozgásilag és agyilag is. De inkább a mozgásra megyek rá.

2012. szept. 21. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Mi nem erőltetjük egyáltalán.A kiságyban állt fel eleinte a rácsba kapaszkodva.Most már a kiskád szélébe is kapaszkodik.

Köszi a válaszod..

2012. szept. 21. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán a kérdésemre válaszoltál, de mindegy is.
2012. szept. 21. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
A fiam 6 és fél hónaposan stabilan ült. 7 hónaposan felállt a kiságyban. Lépegetni még nem lépegetett, de amikor úgy gondolta, akkor felállt. Kúszni ezután kezdett. A mászás picit később, csak 10 hónapos korában ment, de 11 hónaposan stabilan járt. Még be sem töltötte az 1 évet, de már szaladt. És 20 hónapos kora óta (akkor még csak 2-3 szavas mondatokban), 1-2 hónap múlva pedig összetett mondatokban beszélt.
2012. szept. 21. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni?
2012. szept. 21. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet nyomtam kedves második! Nekem hasznos volt a válaszod.. Köszönöm!
2012. szept. 21. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!