Hogy néz ki 1 hónapos babátok 1 napja?
Én még nem tudom leírni, hogy hogy néz ki, mert kb mindig máshogyan. A lányom sajnos nem csak eszik alszik, mert sír is rengeteget. Ha a hasa fáj, azért, ha éhes, akkor addig tud ordítani, amíg nem kap cicit, ha már álmosodik, akkor azért, mert akkor már semmi nem jó. Egyébként ha ez a 3 ok nem áll fent, akkor alszik, vagy már nézelődik is, sőt már mosolyog, tudunk "viccelődni" is :o) "bszeélgetni" vele. De sajnos ez a legkevesebb idő a napban.
Anyatejes (még), azt vettem észre, hogy ha fent van, tehát nem alszik el, akkor 2 óra hossza múlva megint kér enni, ha elalszik evés után, akkor alszik nagyokat, 4-5 órát is kibír evés nélkül. Próbálom tartani legalább a 2 óra hosszát, de így is fáj a pocak. Kakigondunk(om) van, mert 5. nap volt tegnap, hogy sikerült megint, bár a védőnő azt mondja, hogy normális, mert mindet hasznosítja. Ezzel valahogy nem tudok azonosulni, mikor látom, hogy már pirosodik a fejecskéje, annyira nyomja de nem jön....
Egy hónap alatt 1 kilót hízott, úh. valószínűleg jól eszik, bár én mindig elégedetlenkedem....
Az esti fürdés egyenlőre úgy van, hogy a fiam fürdik apával fél 8 körül, és utána kb. 8 körül viszem én fürdeni a lányom. Aztán még evés, és alvás jönne, ha aludna egyből. De kb. fél10 körül az összes gyerekünk (2) alszik.
A fürdés előtt kb. 6-7 körül eszik, volt, hogy aludt, és álmában fürdettem meg.
Ezzel a 21:30-22-es alvással kb. 2-kor kel újra éjjel enni, utána pedig fél6 körül. Szóval 6-ig általában kétszer kel. De volt már, hogy először 4 órakor kelt, bár akkor előtte 23-kor még evett.... Szóval napirend még nincs. Általában a délelőttök nyűgösek, mindig csak annyit alszik 9 körül, hogy épp rendet rakok a szobában, meg megcsinálom és megeszem a reggelim. Utána vagy evés van, vagy sírás, vagy altatás vagy játszás.... Délután fél 3 körül mindig evés van, mert 3-kor indulunk a fiamért a bölcsibe. Akkor séta, ha alszik, akkor 5-6-ig alszik.
Volt már, hogy megevett egy ciciből 130-at, de általában a 70-80 ml az adagja. Bár ez is változó, mert van, hogy csak 40-50-et eszik, van, hogy üvegből pótlom a lefejt tejet.
Alapvetően már várom a karácsonyt, hogy a hasfájás remélem elmúlik.
Nálatok hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!