Babbinka vagy Ergo?
Figyelt kérdés
Csatos hordozót szeretnék venni. A Magyarindát próbáltam, de bevágott a vállpántja. Most a Babbinkát néztem ki, de Vaterán láttam Ergo-t is jóval olcsóbban. Szerintetek melyiket vegyem meg? Köszönöm előre is!2012. szept. 18. 22:48
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem ezeket a márkákat, mi Nania-t vettünk.
2/3 anonim válasza:
Mekkora a babád? Milyen mozgásokat tud?
3/3 anonim válasza:
A Vaterán árult Ergo hordozók az eredeti árának töredékéért kapható, akkor gondold végig, vajon ugyanazt az Ergo-t veheted-e meg, mint az eredeti.
Hát persze, hogy nem. Egy utángyártott kínai termékről van szó, így ha már mindenféleképp ennél maradnál, azt magad is megrendelheted az ott meghirdetett ár töredékéért.
Ha minőséget szeretnél, nézz szét hordozó klubbokban, ahol próbálni is tudsz, így eldöntheted, hogy valóban jó-e nektek az adott termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!