Náthásan sokat alszik?
Sziasztok!
Náthás lett a kisbabám,4 hónapos. Sokat folyik az orra és néha köhög is. Nem lázas és nem is levert.Mégis sokat alszik. Szerintetek normális? Köszönöm
Szerintem ez normális. Kisebb korában nekünk is így viselkedett a kislányunk ha beteg volt. De nem csak betegség esetén. Például amikor az első illetve a második védőoltását kapta, akkor is rengeteget aludt az oltás beadását követően. Szinte csak enni kelt fel. Ez 1-2 napig tartott utána visszaállt minden a rendes kerékvágásba. Egy felnőtt is ágynak esik ha beteg, hát még egy pici baba :) Szerintem vidd el azért orvoshoz, még picike, jobb ha látja egy gyerekorvos! Jobbulást Neki!
1 éves kislány anyukája
Szia!
úgyan ez van nálunk is. nekem tegnap óta lett náthás a kislányom 5hónapos lesz 3-án. sokat folyik az orra néha köhög szerencsére eddig láz nincs. nekünk azt mondták v a foga miatt mert nagyon fel van duzzadva a felsö része az alsó már kibújt mind2 :) dután óta kb fél1 óta alszik csak enni kelt fel a fözelékböl alig evett viszont a tápszert megette abból is kb 140ml. nekünk irtak fel kálciumot meg fensitilt. bár lehet Tőlem kapta el mert szerda óta beteg vagyok. illetve nasavilt kellet még neki venni. remélem hamar meg gyógyul. egy bajom van még h nem hajlandó inni vizet eddig itta amióta beteg nem issza.csak a fözelék miatt itta. gyümi levet egyáltalán nem fogadja el. most csipkebogyó teát csináltam neki. szerintetek az jó? lehet neki adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!