Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig akkor sikerül a kádba...

Mindig akkor sikerül a kádba tenni, amikor fáj a hasa?!

Figyelt kérdés
Próbáltuk már etetés után 1órával,2órával, következő etetés előtt(gondolom ez a legjobb időpont), sőt már rögtön etetés után is. Már nem tudom mit próbáljunk... Mindig nagy sírás, majd pukizás a vége. Kb. másfél hete megy így, előtte nagyon szerette és élvezte a pancsit!

2012. szept. 18. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kuld priviben mail es elkuldom
2012. szept. 18. 21:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Na ma volt masszás, tetszett is neki! De a kádba tettem és megint nagy üvöltés és most semmi puki. Lehet, hogy a víztől fél? Hozzáteszem a nőgyógyászom tanácsára egyik alkalommal a nagy kádban fürdettük, a javaslata pedig az volt, hogy "ejtsük" bele az arcát a vízbe. (Ez babaúszás téma kapcsán jött fel, és azért kell csinálni, hogy ne felejtse el becsukni a száját. Mert ha pl.csak 1 éves kora után megy vízbe akkor elfelejti.) Szóval valószínű ez a baj, és nagyon megbántam, hogy megfogadtuk a tanácsát!!! (Amúgy mikor "beleejtettük", akkor nem sírt.)
2012. szept. 19. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
oh, jaj, a babauszas nagyon nem igy mukodik, igen a vegeredmeny tenyleg az hogy mennek a viz ala de nem igy. Szegeny biztos retteg a viztol, probald ki, hogy nehany napig nem furdeted, csak attorlod nedves kendovel, ronggyal, aztan ures kadba teszed, es majd csak utanna vizzel teli. Amire en rajottem, hogy kicsiknel ha fel valamitol lassan es lepesrol-lepesre kell haladni, igy szinte mindent meg lehet szerettetni veluk, meg az orrszivast is. A masszazs azert maradhat, szerintem nagyon jo dolog, meg ma is maszirozom, ha hagyma magat
2012. szept. 19. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!