Én nem hallottam még ilyenről, a fiamnak a kádba normál textil pelenkát rakok és arra fektetem, nekem bevált.
2012. szept. 17. 22:58
2/12 anonim válasza:
Nem kell, de jó ha van. Én legalábbis nagyon szerettem. Arra kell figyelni, hogy rendesen átnedvesedjen, és minden használat után jól ki kell csavarni és kirakni száradni.
2012. szept. 17. 22:58
3/12 anonim válasza:
Nekünk sincs. Eleinte mi is textilpelussal "csúszásgátoltunk".
2012. szept. 17. 23:03
4/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell. Nekünk fürdetőhálónk van, azt viszont nagyon praktikus dolognak tartom. Olyan mint egy függőágy, a kád szélére kell akasztani 5 ponton, és ha beleteszed a babát, a súlya kb úgy húzza le a hálót, hogy a baba teste nagyrészt a vízben van, viszont a feje, füle nem. Nagyon kényelmes a babának, és nekem is, hogy nem kell fognom.
2012. szept. 18. 01:13
5/12 anonim válasza:
Én nem használtam semmi ilyesmit. Védőnő megmutatta, hogyan fogjam egy kézzel biztonságosan és úgy be is vált.
2012. szept. 18. 06:45
6/12 anonim válasza:
Nekünk a második gyereknél volt, és nagyon jól bevált. :)
Persze, lehet klasszul fogni, azzal nincs is gond, de eleinte amíg nyeklik a baba tök jó, könnyebb mosdatni.:)
Ja, és kb. ezer ft.
2012. szept. 18. 07:27
7/12 anonim válasza:
Én használtam ilyen szivacsot a nagyfiunkkal is és most a tesónak is vettem. Nekünk bevált. Én eléggé félve fürdettem eleinte, mert a bal csuklóm néha "kikapcsol" (ínhüvelygyulladás miatt elszakadt és felszívódott az ínszalagok java) és akkor elejtem amit fogok. Engem megnyugtatott, hogy ott a szivacs és láthatóan a kicsi is szerette.
A szomszédasszonyom feleslegesnek tartotta, ő megoldott e nélkül, de rossz is lenne, ha mindenkinek mindenről ugyanaz lenne a véleménye. :)
2012. szept. 18. 07:35
8/12 anonim válasza:
Nekünk nem volt, én feleslegesnek tartottam. Textilpelust tettünk a kád aljába. A szüleimmel lakunk, anyukám az első fürdetéseknél is segített. Én nem féltem a fürdetéstől, sőt Apa is bátran fürdette. A fejét talán 2 hós koráig támasztottuk alá.
6 hónapos Kisfiú anyukája
2012. szept. 18. 08:23
9/12 anonim válasza:
Mi vettünk, mert a babánk nagyon sírt fürdés közbe. De nem vált be. Amúgy felesleges. Úgy is kevés vizet teszel bele eleinte, úgyhogy gond nem lehet.
2012. szept. 18. 09:27
10/12 anonim válasza:
Én vettem, és nagyon szeretjük. Nekem mindkét kezem szabad, ő pedig biztonságosan fekszik rajta. kb. 1000 ft volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!