Hagyjam néha szabadon, tehát pelus nélkül a babám?
Szia.A lányom 3,5 hónapos.Mi le szoktuk venni a pelust róla,ilyenkor aláteszünk egy(alul fóliás)pelust.Lehet ilyet külön venni(nem ázik át,de felszívja a nedvet)de alátesztek egy szétvágott szatyrot,arra meg txtilpelust.Rebeka is szeret így lenni.mi ált.15-30percig szoktuk hagyni.
A szobában legyen 23-24 fok.
Szia! Az én 4 hós babám imád puccérkodni! Nálunk a fürdés is minimum fél órát tart. Amint kibontom, fülig ér a szája. Reggeli öltözésnél is pucérkodik, én meg össze-vissza puszilgatom! Bekapcsolom a hősugárzót és nudizhat. Én aláteszek egy pelust, ha baleset van, akkor kicserélem tisztára, de ált nem szokott gond lenni.
Ez a zacsis-textipelusos variáció tök jó!Ezt alkalmazom.
Én minden peluscserekor szabadon hagyom egy 10 percre minimum. Szegény mindig be van csomagolva, hagy szellőzön kicsit! Javaslom ezt neked is. Szeretni fogja, imádja a peluscserét! Amint felteszem a pelenkázóra vigyorog és kuncog!Olyan édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!