Szebyke87 kérdése:
14 hónapos Lányom még nem aludt át egyetlen éjszakát sem. Mit tegyek, hogy végre aludjon?
Figyelt kérdés
10-15 alkalommal felébred éjszaka és csak szopizással tud visszaaludni. Próbáltam cumit adni neki, de eldobja, cumisüveg sem jó neki csak a cici. Azt sem lehet, hogy hagyom kicsit sírni hátha visszaalszik, mert ott alszik mellette a nővére és nem akarom, hogy felébressze. Általában éjjel átviszem már magam mellé, mert szinte semmit nem aludnék, ha állandóan átrohangálnék Hozzá, de mellettem is gyakran felébred. Mit tehetnék, hogy végre rendesen aludjon?2012. szept. 17. 19:05
11/12 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok. Nekem 17 hónapos kisfiam kell éjjel 6-8 alkalommal, csak cicin alszik vissza. Kérlek írd meg, hogy nálatok segített-e a ciciről való leszokás! Már nagyon azon vagyok, hogy elválasztom, csak kellene egy hosszabb szabadság, mikor férjem tudna segíteni, mert ugye neki másnap dolgoznia kell :( Biztos nem egy-két nap alatt törődnek bele, hogy nincs cici. Viburcol kúp segített? Nekem is ajánlották. Érdemes megpróbálni?
12/12 A kérdező kommentje:
Nekünk használt a Vibrucol, legalábbis csak 2-3 alkalommal kelt olyankor fel, de mivel nagyon drága így egy doboznyit kapott és utána abbahagytuk. Ciciről mikor leszokott nem volt gond, helyette cumisüveget kért, sajnos még a mai napig is azzal tud csak elaludni és elég sokat van fent. Meg az a baj, hogy akkor meg kell várnom amíg megissza a tejcit, mert üveggel meg nem szívesen hagynám ott, bár volt, hogy elaludtam mellette, az üveget meg álmában elhajította. :)
2013. febr. 25. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!