SOS! Aki SZOPTALANÍT-tal etette babáját nőtt a tej menyisége, illetve ha a legnagyobb cső hiányzik boldogulok vele?
Mennyi idős a babád?
Én ismerek egy anyukát, aki örökbefogadott babát kezdett el szoptanittal etetni, és 3 hónapos korára kizárólagosan szoptatta. (Igaz, nem tápszert tett bele, hanem anyatejet, amit a gyüjtőből kapott)
A csövekhez sajna nem értek, csak azt akartam kifejezni, hogy értelme mindenképpen van.
1
Először is az szoptanít készülék. Így más az értelme. :)
Nem biztos, hogy kell a legvastagabb cső. a tápszer a középvastagon vagy a legkisebben is átmegy.
Az, hogy beindul-e a tejed az más kérdés. Attól is függ, hogy miért nincs. Az nem baj, ha 10 percet szopizik a babád, mert a tej nagy részét a babák az első öt percben kiszívják (90%ot), úgyhogy lehet, hogyha fél órát enne, akkor sem lenne több.
A szoptanít sok embernél bevált, vannak ismerőseim, akik esküsznek rá, és sokat segít nekik. Viszont olyat is hallottam, akinek nem evett a gyerek belőle, vagy nem segített semmit. Azt neked kell eldönteni, hogy érdemes-e beruházni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!