Két hetes babát mibe kell felöltöztetni ilyen "hidegben" (16-18fok)?
Második baba, az első téli volt, ott egyértelmű volt a dolog.
Most meg itt állok tanácstalanul,hogy ha délután kimegyünk mit is adjak rá??
Idebenn body+rugi. Ha kimegyünk, erre adok neki egy kispulcsit, nacit, és kabátot,sapit, betakarom. elég???
Vagy ti miben öltöztetitek fel??? A babakocsi mózeses, erre rá kell már rakni a lábvégzárót(vagy nem is tudom mi a pontos neve:))
LÁbzsák!!Ha agyon ütöttek volna se jutott volna eszembe:):)
köszii
Szerintem túl sokat adsz rá.
rugi+body+pulcsi+kabát+betakarás+mózes+lábzsák??????
Huh, ez rengetek 16-18 fokban. bőven elég még egy réteg+vékony takaró.
gondolj bele, kb3 3-4 fokkal van kevesebb, mint bent. és ráadásul most a nap is süt (legalábbis nálunk)
Nálunk fúj aszél, hideg van:(:(
De félreértettetek,vagy én fogalmaztam rosszul, a babakocsi merevmózeses, tehát nem babakocsi+mózes+takaró+lábzsák--azt már tudom,hogy sok lenne:):)
Szia az én kislányom is 2 hetes !
Én hosszú ú. bodyt + rugdalozó de nem a plüsőt ha nem pamutot arra rá kocsi kabátot , és a babakocsiba betakarom pléddel , ja meg sapka a fejére , meg rárakom a lábzsákot ennyi nálunk is 14-16 fokvan , de ha beizzad a gyerek attól csak megfázik , úgy , hogy nem kell nagyon beöltöztetni . Ja meg egy kis kocsi cipő mindig van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!