SOS.9hónapos kislányom megkóstolta a domestos-os szivacsot! Mit kell tennem?
Mennyire volt domestosos a szivacs??? Vagy ki volt mosva a szivacs, vagy száraz volt? A domestos erős lúg!!! Maró hatása van. Gyerek torka nem fáj? Nem folyik a nyála?
Lenyelte a szivacsot, vagy ki tudtad szedni a szájából?
Amúgy hívd fel nyugodtan a Heim Pál toxikológiáját!
Szerintem nem lesz baja, két pici szivacsdarab..ráadásul nem valószínű, h az egész szivacs teli volt domestossal. figyelgesd azért, jól lélegzik-e könnyen nyel stb?
Már csak azért se ítélkezek, merz az enyém meg reggel egy adag hintőport szórt a szájába, azzal a lendülettel, ahogy bement, már hányta is ki...DE azt hittem menten szívrohamot kapok........
1. vagyok. Szerintem sem lesz baj, főleg ha nem nyelte le + nem látsz rajta fájdalmat. Azért az ördög nem alszik, figyelgesd! Légzésre nem hat semmilyen módon :)
Nyálkahártya felmaródást okoz/hat. - a töménységtől függ.
1. vagyok. Ne a védőnőt hívd fel, hanem ehhez értő szakembert! Ő erről semmit nem tud - szerintem...
Én a toxikológián dolgozom (felnőtteknél), azért mertem bármit is írni.
Sziasztok! Tegnap végül mégis felhívtam a védőnőt - nagyon jó védőnőnk van, mindig van egy-két jó tanácsa - most annyi volt, hogy hívjam fel az ügyeletet. Felhívtam, ott azt mondták, menjünk be, de ne is az ügyeletre, hanem egyből a sürgősségire. Na mondanom sem kell egyből elöntött még jobban az ideg. Megyünk - nagy nehezen! - egyből behívnak. Mikor mondtam, hogy ki volt öblítve a szivacs közölték, hogy ha ezt tudták volna be sem hívnak soron kívül, mégis mi baja lehetne így a gyereknek???????????? Azt hittem ráborítom az asztalt a hülye...-ra!!! Hiába mondogatta, hogy direkt telefonáltam az ügyeletre és ott is elmondtam, hogy kiöblített szivacsba harapott bele azt mondták jöjjünk be... na mindegy, a lényeg, hogy minden rendben van a kislányommal!!!!!
Köszönöm a válaszaitokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!