Kislányom imádott fürdeni, most 10 hónapos 2. napja ordít ha teszem bele a vízbe? Mi lehet a baj? Megoldás?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy újra szeresse, 3 nappal ezelőtt leakartam zuhanyoztatni napközben annyira össze kente magát,nagyon sírt, de aznap este semmi baj nem volt a fürdéssel, majd másnap és ma.....járt már így valaki?2012. szept. 15. 21:31
11/11 A kérdező kommentje:
Na úgy képzeljétek el, hogy tegnap késő délután bementünk a fürdőbe és beleültünk együtt a kádba, nem volt benne víz, elkezdett sírdogálni feszítette magát,és próbáltam elterelni a figyelmét, szereti a vízhőmérőjét (teknősbéka) azzal elkezdtünk játszani, mindent bevetettem vele kapcsolatban, majd ő is megenyhült és játszott és kiszálltam és ő egyedül játszott tovább ott voltam mellette, pár órával később jött a fürdés ideje, először megintcsak nem akart beleülni a kádba, de jött a teknős hőmérő és ugyanazt kezdtük átszani mint délután végül beleült és játszott nem volt semmi gond vele, persze csak óvatosan fürödtünk remélem mára visszatér minden a régibe....köszönöm hogy így érdeklődtetek, üdv mindenkinek
2012. szept. 19. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!