Szerintetek miért csinálja ezt a 6 hónapos babám?
Figyelt kérdés
Kb.2 hete egész nap morog,kiabál,megfeszíti magát ,keze ökölbe és tiszta vörös lesz a buksija,a játszószőnyegen is csinálja,kézben is,néha evés közben is.Fogalmam sincs miért csinálja,de így alig tudok csinálni bármit is.Játékkal nem sokáig van el,ha játszani akarok vele sem érdekli.Viszont ha boltban,vagy közösségben vagyunk soha nem csinálja....Foga lehet?Vagy unatkozik?Jó lenne ha valaki segítene,eddig olyan szépen elvoltunk,játszott,evett,aludt és én is tudtam csinálni a dolgom mellette,de ez így nagyon idegőrlő nap,mint nap hallgatni:(( Köszi előre is!2012. szept. 15. 00:39
1/7 anonim válasza:
Vagy a pocija fáj,vagy a foga jön,vagy pedig nem aludta ki magát:)Vagy ő is a frontot érzi..
2/7 anonim válasza:
Gyerekneurológus látta már? Az ilyen magatartászavar agyi folyamatra is utalhat.
3/7 Babeli Zurzavar válasza:
jajj... a kerdes elolvasassnal fogadast kothettem volna hogy valaki elojon nagy fontoskodva azzal,hogy neurologiai eset... inkabb legyen mindenek elott egy olyan variacio,hogy most tanult meg duhosnek lenni es akkor gyakorol amikor raer, ezert nem csinalja ha nem csak Te vagy a kozonseg... ha ki tudod zarni hogy fajna a hasa vagy foga akkor nehogy neurologushoz rohanj Vele azert mert rajott valami uj kepessegere
4/7 anonim válasza:
Szia! Az én babám is 6 hónapos és ugyanezeket csinálja. Sőt csücsörít és közben fújtat mint egy bika, nagyon vicces. Amúgy Ő is nagyon rövid ideig van el, vagy a front, vagy a foga.
Magatartászavar 6 hónapos korban!? Néha gondolkozol mielőtt leírod a tanácsaid, mivel riogatod az anyukákat?
5/7 anonim válasza:
Nekem is 6 hós és nekem is ugyan ezt csinálja. Tényleg nagyon vicces! Meg liheg mint egy kutya! Azon is jót szoktam nevetni. :D Ne törődj vele. Mikor ezt csinálja kezdj el nevetni. Meg fog lepődni. 'Én ideges vagyok, anya meg nevet rajtam?!'De majd elmúlik. Nevetni kell az ilyen kis döccenőkön. Lesz ennél rosszabb is. Az enyém egy kis méregzsák. Nagyon tud tombolni, ha valami nem tetszik. :) De hát ő ilyen, így kell elfogadnom. Jó néha majd szét robbanok az idegtől, De mély levegő és megy minden tovább. :) Lényeg az, hogy teljesen normális a kicsikéd. Most fedezi fel a világot és ez így van rendjén. :)
6/7 anonim válasza:
Próbálgatja a hangját :) Közösségben azért nem csinálja, mert ott sok az újdonság, ami leköti a figyelmét.
Fiam is sokat morgott, meg megfeszülve kiabált, majd visított...stb. Vedd viccesre, neki most ez a játéka :)
Szerintem, nem a méregtől feszülnek meg, hanem az erőlködéstől.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek,most megnyugodtam:) adtatok plusz erőt a további ilyen nehéz napokhoz:))
2012. szept. 16. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!