Mennyit kell hogy fejlődjön egy 8 hetes baba?
súlyilag és "magasságslag"?
és még az is érdekelne, hogy mennyit kell, hogy aludjon egy nap (mi a normális), mit kell tudnia (fej emelés, tárgyra tekintés stb...)
Szia!Azt,h mennyit kell,h fejlödjön,nem tudom,de leirom az en 8 hetes babam mereteit es hogy mit tud.vasarnap lesz 9 hetes.
Születesi meretei:3.904 gramm es 52 cm.1 hete volt 6.1 kg es 57 cm.6-8 orat alszik napközben,sajnos este müsör van,ugyanis nagyon hasfajos,tehat olyan 11 körül alszik el ejjel csak es 1-2x kel szopizni.Fejet nem emeli ha hason van,de szepen megtartja kezben.a targyakat követi ami mozog es szemkontaktust teremt velem es mosolyog ha talalkozik a tekintetünk.Nagyon sokat sir,azt lehet mondani,h mindig sir ha ebren van.:( Ezek az en babam tulajdonsagai,azt,h mennyit"kell"tudniuk,azt nem tudom.
na akkor leirom én is:) és köszi a válaszokat várom a továbbiakat is.
Az én picim kedden lesz 8 hetes, fejét megtartja ha hason van, hasról hátra fordul ha nagyon pipa :) mosolyog ezerrel, de még nem jöttem rá mindenre hogy mire:) van hogy egy puki miatt vagy ha mondom neki hogy szeretlek :) de a többi mosoly meg csak ugy jön neki:) most 5400g körüli 3900el született. a feje feletti pörgő morgót ő is figyeli, de nagyon sokat sir viszont ha ébren van, ugyhogy ritka hogy csendben van és kukucskál csak.
Kedves utolsó válaszoló nekem is nagyon síros a lányom már megőrülünk ,nem tudok nyugodtan csinálni semmit a lakásban mert félek hogy mikor kezd el üvölteni, remeg a gyomrom is!!
Van egy 4 éves kisfiam is és
elég nehéz
9 hetes lesz a lányzóm ,de iszonyatosan sokat sír a fiam negyed ennyit nem sirt!!
Nem hASFÁJÓS a babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!