Kérlek, öntsetek lelket belém? Annyira szeretnék második babát!
10 hónapos a lányom, és nagyon, de nagyon szeretnénk még egy babát.
A baj csak az, hogy a szüleimnél élünk, mert egyelőre kilátástalannak tűnik, hogy valaha saját lakásunk/házunk legyen. Ennél is rosszabb, hogy a szüleim nem engednek nekünk semmit fizetni, se reszit, se kaját (magunkra én főzök, vásárolok, de anyum folyton telepakolja a hűtőt, és mondogatja hogy ezt használd, vettem ezt meg azt), még a pelenkát is ők veszik, holott ezerszer kértem, hogy ne tegyék! Ha próbálok nekik pénzt adni, mindig visszadugdossák, egyszerűen nem fogadnak el semmit!
A havi bevételünk 150.000 Ft, ebből ami tisztán a miénk, az 110.000 (a többi a párom bérletére megy), minden hónapban félreteszünk, de mindig van valami, amire hirtelen költeni kell, szóval ezek az összetakarékoskodott tőkék rendre elmennek.
Tudom, hogy amíg itt élünk náluk, nem vállalhatunk második babát, pedig semmire sem vágyunk jobban. De mégis, mit tehetnénk? Teljesen el vagyok keseredve. Nem akarom, hogy a lányunknak is egyedül kelljen felnőnie, mint nekem.
Vagy nekünk csak ez marad? Reménykedni a lottó-nyereményben?
(Még mielőtt valaki megvádolna: nem anyámék nyakára szültem gyereket, rendezett anyagi körülmények közé vártuk a lányunkat, igaz albérletbe, de a születése után 6 héttel felszámolták párom munkahelyét, így a 230.000-es havi bevétel ugrott, ahogy az albérlet is, így kötöttünk ki vidéken a szüleimnél, itt talált munkát párom is.)
Nem tudok lelket önteni beléd...
Nekem az jutott eszembe, hogy ha nem lennének a szüleid - életképtelenné válnátok!!
Ha lesz még egy baba, és már nem lesznek a szüleid - mi lesz veletek?
Van elég bevételetek arra hogy elmenjetek albérletbe és megvan oldva,elkéne szakadni a szülőktől.
Külön családi életet élni,főleg hogy párod nincs jóban anyuddal,nehéz lehet neki!
Utolsó!
Nincs elég bevételük, alig van pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!