Mikortól használta a babátok az itatós poharat? Azt aminek az a neve, hogy "varázsitató"?
Az én fiamnak volt Avent cumisüvege, egy kortyot sem volt hajlandó inni belőle. 6 hónaposan kapta az Avent varázsitatót, az bevált neki. Még jó, hogy megvettem a 260ml-s cumisüveget, mert 1 hónap után a 200ml-s varázsitató alját arra kellett cserélni. Ehhez sokáig ragaszkodott, mert 16 hónapos koráig csak a puha csőrűből volt hajlandó inni, aztán, mert pohárra cserélte.
A varászitató 6 hónapos kortól ajánlott. Elég nehéz szívni, a fiamét a férjem egy fogpiszkálóval átszúrta a csőr alatt.
Szerintem felesleges a cumisüveg (ha szoptatni akarsz, akkor majdhogynem tilos), szuperül isznak a Babák szinte újszülött koruktól pohárból.
Van az úgynevezett svéd itatópohár, aminek kifelé hajlik a széle, szuper találmány :)
Amúgy a héthónaposomnak még nem megy az itatópohárból ivás, de sima pohárból tud inni, kedvence a Jana Baby-s kis flakon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!