Van itt olyan anyuka, akinek idén, május 3-a körül született a babája?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Milyen egyéniség a picur? :)2012. szept. 13. 10:16
1/3 anonim válasza:
Az én kisfiam pont aznap született:D 3300 grammal és 50 cm-rel. Most 7 kg és 68 cm,egy kis örökmozgó,akaratos zsivány:). Mindenki idősebbnek hiszi. 3,5 hónapos kora óta hátról hasra fordul egy pillanat alatt,néha vissza is,de az még nehézkes neki,mert kitámasztja a karját:P Ha nem megy naki valami tud morogni is:D Már hangosan kacag,követ minket a fejével és folyamatosan dumál,na jó sokszor inkább sikongat:D Sajna nem nagyon van el egyedül,de én nem bánom, mikor alszik akkor haladok az itthoni dolgokkal. Esténként későn fekszik olyan 22-23 körül,de alszik 5-ig,akkor cicizik álmában majd tovább alszik 9-ig. napközben reggel alszik 1 órát és délután 3-at,majd este olyan 19 körül még 1 órát. Nálatok milyen a pici?
2/3 anonim válasza:
Majus 2- an szuletett 37 hetre 2800 g 50 cm! Most 6200 g 60 cm! Kis orokmozgo!! Forogni egyszer fordult hatrol hasra azota csak oldalra!! A szaja allandoan jar, vagy visit vagy kacag!! Nagyon jo kisbaba!!! Egyedul is eljatszik egy orat is! Reggel 9 kor kell 11 kor alszik 2 orat 3- kor megin 3 orat es 8 korul meg van hogy fel orat szunyal! 9 kor furdetes szopi es 10 fele alszik egesz 6 ig akkor szopi almaba es 9 ig huzza tovabb!! Csak anyatejes mar kezdtem kostoltatni almat barackot, izlik neki de fajt a pocija igy meg szuneteltetunk!
3/3 anonim válasza:
Május 2.-án született a kislányom 37 hétre, 3250g és 51cm volt. Most 7550g 66cm és nagyon nyugodt baba. Tápszert eszik, mert csak 1 hónapig tudtam szoptatni. Este 8kor elalszik, 4-kor eszik, utána alszik tovább. Majd 7 körül megint eszik, 9kor alszik 1 órát, aztán 1 kor 1-1,5 órát. Hátáról a hasára fordul és csak oldalt alszik, nagyon ritkán háton. Visongat sokat, de egész napomat leköti. Ha alszik akkor csinálok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!