Normális, hogy a 13 hós babám mellett halálra unom magam?
Csak a társaság a megoldás. Nálam ilyen szóba se jöhetett, hozzánk szinte minden nap jönnek, vagy az én vagy a férjem barátai, rokonok, évente 2-3 alkalommal külföldi rokon nálunk lakik pár hétig....stb.
De ha belegondolok, hogy ezek nem lettek volna, nem jártunk volna mi is szinte minden hétvégén el, nem mentem volna el a férjemmel kettesben időnként gey pár napra, akkor megbolondultam volna az unalomtól.
Tehát társaság! Hivd meg a barátaidat, csináljatok hétvégén partyt, tudasd velük, hogy bártan felugorhatnak, esetleg csak egy sört meginni, járjanak a férjed barátai is hozzátok. Jó lesz egy kis változatosság.
Hát nem tudom, én nem érek rá unatkozni a 13 hós lányom mellett, pedig jó baba és segítségem is van.
Ő elég korán kel -nekem legalábbis nagyon korán van- 6-7 között. Akkor szopizik, felöltözünk, én kicsit elpakolok, beágyazok, megmosakodok, felöltözök-addig ő játszik, majd elmegyünk boltba. Aztán leülünk reggelizni, majd átmegy a mamához , addig én főzök ebédet, mosogatok, mosok, takarítok-amire jut idő. Fél 11-kor megyünk sétálni-vagy ha nagyon meleg van jön át a szomszéd és fürdünk a medencébe. Délben ebéd, majd bilizés és alvás. HA mákom van alszik 2 órát, közben megcsinálom a mi ebédünket, mosogatok, vasalok, takarítok-ami még kell és elmaradt. Aztán felkel, játszunk, várjuk apát. Apa megjön, ebédelünk, játszunk tovább, majd este 7-körül elmegyünk megint sétálni, 8-kor fürdés és fél 9-kor alvás.
Én sokszor örülnék több időnek, annyi minden van, amit nemt tudok így sem elintézni, nem beszélve arról hogy kéne 2 szakdogát írnom és felkészülnöm egy febrári államviszgára-úgy, hogy most 9 hetes terhes vagyok.
Én ha tehetném mennék, barátkoznék, vendégeket fogadnék, strandolnék, olvasnék-de jó is lenne.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!