6-os vagyok
Na most már jó a link.
Hát túl sok újdonságot nem tudtam meg belőle, ezt már elég régóta mondogatják.
Nekem pl a gyerekorvos a számba rágta.
És a tejet a felnőtt szervezet tényleg nem tudja emészteni tökéletesen, ugyanis kb 3 éves kor után az emberek nagy többségének szervezet nem termel laktázt, ami a tej emésztéséhez szükségez egyik enzim.
Mindezek ellenére az én gyerekeim is isznak tejet, bár ameddig tudtam anyatejet, utána babatejet adtam nekik.
De utálom ezt amikor X évben éljen az X termék milyen egészséges. Eltelik pár év, évtized és akkor meg hú mégse mert rájöttek hogy milyen káros. Ez megy mindennel. A minap pl. azt olvastam, hogy megelőzhetnénk a rákot ha elegendő napfényhez jutnánk, sokat lennénk napon, persze nem délben és nem pecsenyére sütve. És még egy sor betegséget, mivel a D vitamin mennyire szükséges az emberi szervezetnek. És hogy milyen károsak a napvédő krémek, jobban tennénk ha nem krémeznénk magunkat vele inkább jó időben kell krém nélkül napozni.
...
Az én kislányom már 2,5 éves.1 éves kora óta kapja a bolti tejet,semmi baja tőle.Nálunk egy pékboltban lehet házi tejet venni.1x-2x vettem de nagyon fura íze volt én nem bízom benne.
Egyébként a mai világban már minden káros,ártalmas.Ennyi erővel semmit nem ehetnénk meg ihatnánk.Ugyan.
utolsó vagyok
Mondjuk UHT tejet meg 1,5-öst sose adtam neki.Csak 2,8-ast.
17-es vagyok
"a párnapos tej mitől áll el?"
Nyilván nem halmozom fel a tejet.2l-nél több nincs otthon,az én kislányom elég sok tejet iszik egy nap.
Az UHT ugyebár tartós tej,amiben azért tartósítószer stb benne van.És az íze is sokkal másabb.Én meg a férjem 1,5-ös UHT tejet iszunk de a kislányomnak sose adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!