Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi miért csak 1 szurit kaptunk...

Mi miért csak 1 szurit kaptunk 2 hósan?

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert nem kértétek a Prevenar oltást, ami nem kötelező védőoltás.
2012. szept. 12. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
basszus :( én azt hittem,hogy végig a rotás oltásról beszél a védőnő! :(
2012. szept. 12. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen a prevenar lett volna a második. Ez ingyenes, d enem kötelező. De szerintem ha akrod adhatják most is még. Sőt ha jól tudom, nagyobb korban is lehet, és akkor csak talán egy oltás, mert amikor ilyen kicsim,akkor kap egyet 4 hósan is.
2012. szept. 12. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
kérdezz rá a dokitól hogy még beadja-e, ha szeretnétek!
2012. szept. 12. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ingyenes? Nekem 6 ezer forint volt a 2! 7hós a fiam.
2012. szept. 12. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:

A Prevenar ingyenes, és kérheted még nyugodtan, mert nem mindenütt adják be együtt a két oltást.

Itt olvashatsz az oltásról, megkerestem, mert 3 oltásra emlékeztem, és úgy is van. Szerintem az utolsó válaszoló vagy keveri valamelyikkel vagy beleültették a hintába.

[link]

2012. szept. 12. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Megnéztem a kis könyvben. Ezt kapta meg és kifizettették velem. Na menyjenek a sunyiba!

Megkérdeztem barátnőm, ő is ide valósi és beadatta. Vele is kifizettették!

2012. szept. 12. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!