1/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert nem kértétek a Prevenar oltást, ami nem kötelező védőoltás.
2/7 A kérdező kommentje:
basszus :( én azt hittem,hogy végig a rotás oltásról beszél a védőnő! :(
2012. szept. 12. 11:49
3/7 anonim válasza:
Igen a prevenar lett volna a második. Ez ingyenes, d enem kötelező. De szerintem ha akrod adhatják most is még. Sőt ha jól tudom, nagyobb korban is lehet, és akkor csak talán egy oltás, mert amikor ilyen kicsim,akkor kap egyet 4 hósan is.
4/7 anonim válasza:
kérdezz rá a dokitól hogy még beadja-e, ha szeretnétek!
5/7 anonim válasza:
Ingyenes? Nekem 6 ezer forint volt a 2! 7hós a fiam.
6/7 anonim válasza:
A Prevenar ingyenes, és kérheted még nyugodtan, mert nem mindenütt adják be együtt a két oltást.
Itt olvashatsz az oltásról, megkerestem, mert 3 oltásra emlékeztem, és úgy is van. Szerintem az utolsó válaszoló vagy keveri valamelyikkel vagy beleültették a hintába.
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Megnéztem a kis könyvben. Ezt kapta meg és kifizettették velem. Na menyjenek a sunyiba!
Megkérdeztem barátnőm, ő is ide valósi és beadatta. Vele is kifizettették!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!