Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik a kisfiam?

Miért nem eszik a kisfiam?

Figyelt kérdés

Már napok óta alig eszik napközben 1 éves kisfiam. A tápszeréből is rendszerint csak fél adagot. Viszont minden éjjel ébred, mert éhes - és ezt eddig nem csinálta, átaludta az éjszakákat!

Mitévő legyek, hogyan növelhetném az étvágyát?

Segítsetek, kérlek!!!

2012. szept. 11. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogacska nincs úton?
2012. szept. 11. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Adj neki rendes vacsorát,és utána tápszert,ha kell neki.

De jöhet hátul foga.

2012. szept. 11. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a cebion csepp és a béres csepp tette meg a hatást...belecsempésztem az innivalójába másnapra "kiette a hűtőt" .... :D Szépen meghozta az étvágyát.Mit eszik napközben meg este?
2012. szept. 11. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én 7 hónapos fiam sem eszik már 3 napja, viszont éjjel kel 3x is tápszerezni. Ez engem is érdekelne, h mi lehet a baj.
2012. szept. 11. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Rendes vacsorával szoktam kínálni, már nem eszik pépeket. Ebédre is a mi ételünkből kap(na, ha megenné..). Vacsorára kenyeret, kalácsot, tejbegrízt, gyümölcsöt keksszel vagy hasonlókat kínálok, de egyszerűen el sem fogadja. Ha elfogadja, akkor meg tápszert nem eszik altatásnál. Van, mikor egyiket sem hajlandó.

A foga jön egy ideje (8.), de szerintem még messze a "cél", hogy kibújjon.

A Béres cseppet viszont lehet, hogy megpróbálom, hátha...

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ha valakinek van még valami ötlete/tanácsa, szívesen fogadom!

2012. szept. 11. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is ugyanilyen cipőben járok a 9 hónapos kisfiammal. Nem lehet, hogy a frontot érzik?
2012. szept. 12. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet, 7 hónaposom konkrétan átugrotta az ebédet, egy kanállal se fogadott el, csak szopizott. o.O
2012. szept. 12. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!