Ti kóstoltattátok?
Figyelt kérdés
A gyümölcsös tejpépekre gondolok, mint pl. a hippes erdei gyümölcsös, amiben van ügye 1% valmi gyümölcsszerű-por, vagy akármi. Szóval a lényeg: kóstoltattátok, vagy adtátok egyből? És hány hónapos volt a babád ekkor?2012. szept. 11. 12:35
1/2 anonim válasza:
Én sosem kóstoltam meg semmit sem. Megbízom ezekben a termékekben.
Sokan mondják, hogy tele vannak ilyen olyan anyagokkal.. aha, akár csak az élet.
Elkerülhetetlen, hogy az ember úgy táplálkozzon, hogy nincs semmilyen mellékanyag/adalékanyag a szervezetében.
Persze, nem egy pár hónapos csecsemőknek való, de nem burok alatt élünk! És nem is tehetjük meg anyagilag, hogy még a sz@runk is bio legyen.
2/2 anonim válasza:
nem kóstoltattam mert olyan mint a tápszer csak sűrűbb,annyi volt ha jól emlékszem,hogy elsőre tényleg csak keveset csináltam neki,másnap már ment egy kis tálkányi,a mai napig imádja(1 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!