Ilyen kenguruba bele tehetem 6 hetes babám?
Sajnos nagyon rossz alvó,csak kézbe van el,így szinte semmire se megyek...van egy 3 éves kisfiam vele is jó lenne foglalkozni,gondoltam veszek egy kengurut napi 1-2 órára tenném bele max.,de olyan hiper-szuperre nem tellik :(
Ezt nétzem [link]
Kenguruba semmilyen korú gyereket ne hordozz mert nem tesz jót a gerincének, csípőjének, medencéjének, lágyékának...
Ahogy a többiek is írták kendő, mei tai, csatos hordozó...
De érdeklődj körbe pl védőnőknél, hogy van-e hordozókendős klub a környéketeken mert ott havi 1-2 ezer forintért lehet bérelni hordozókat és ki is tudod próbálni, hogy melyik jó neked és megmutatják azt is, hogy hogy kell használni!
Egyet értek az előttem szólókkal:).
Nem írom le, mert már előttem leírták, miért nem ajánlott a kenguru, helyette, ha idegenkedsz a hosszú kendőtől, vegyél karikás kendőt. Nagyon könnyű és egyszerű használni, nem csak elöl, hanem csípőn is tudsz vele hordozni.
Szia!
Már előttem leírták, hogy nem, nem írogatom le én is, viszont gyűjtöttem Neked hasonló árban mei-tai-okat.
Nézz körül még, hátha találsz jobb árban te is.
Amúgy mei-taiba 3 hónapos kortól ajánlott tenni a babát, én békapózba (ahogy a kendőben is van a pici) beletettem már 2,5 hónaposan is, azóta többektől hallottam, hogy ők is így használták. Nálam az abszolút nyerő a Gremese mei-tai, ilyeneket is találsz használtan, igaz kicsit húzósabb áron.
Ha nem akarsz hosszú kendőt használni, de annak kényelmét akarod élvezni, akkor egy Close Caboo-t tudnék ajánlani (pl itt lehet ilyet venni):
Hasonló kengurunk volt, de nem használtuk. Egyszer beletettem a gyereket, és láttam, hogy nem jól tartja. Onnantól kendőztünk mi is, 4 hónapos korától csatos hordozókat használtunk.
Ééés valakiktől ismét kapjuk a kedves kis lepontozást... Ez már nevetséges...
Bocs az off-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!