Írnátok nekem különleges lány és fiú neveket?
Szerintem annyi szép magyar és ritka név van,miért kell a szappanopera-sztárocskák nevei közt böngészni,mint pl.Paulina,Dzsenifer és hasonlók?
Senkit nem akarok megsérteni,nekem is tetszenek ezek a tényleg számunkra különleges nevek,de a gyerekeimnek soha nem adnék ilyen nevet..
Most miért kell magyar névnek lennie?! Őszintén, nem sok kisgyereket ismerek Teréz, Ilona, Ildikó vagy Mária névvel.. Fiúkat meg József, János és Béla néven.. Oké, régen jók voltak, de már 2011 van!!!!
Haladjatok a korral, kedves társaim! -.-"
Az én nevem Lizett, így vagyok Liz, szóval ez is ritka név. Nagyon tetszik még a Málna, az Elizabet (sajnos "h" nélkül a végén), a Lilien, és a Bella.
Fiúnevekből a Bálint (bár nem ritka, azért nagyon szép..) és még a Christopher.
4 gyermekem van, mind a négy lány. Az ő nevük Daniella, Anett, Hanna és Zsófia. Mindegyikük imádja a nevét, és mi is persze. :D
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv: Iza
Nekem négy gyerkőcöm van most várom az ötödiket. Két lányom: Tóth Mia és Tóth Hanga, két fiam: Tóth Orion és Tóth Zénó. Az ötödik gyermekünk lány lesz : Tóth Jana lesz a neve.
Tetszik még:
FIÚ: Hunor, Manassé.
LÁNY: Janka, Zina, Zorka, Bibiána, Tatjána, Liliána, Katica, Lia, Liána.
Most találtam rá egy fiú névre, ami nagyon tetszik: Miron
De szerintem különleges még a Christopher/Krisztofer és az Olivér.
LÁnyok közül kedvencem a Polli. Esetleg Annabella, Arabella, Izabella, Dorottya, Jázmin(bár sajnos nagyon sokan ezt a nevet adják a gyereküknek), Miranda, Hanna és a Panna.
Én mindenképpen ezek közül adnék nevet a gyerekemnek.
Remélem tudtam tippeket adni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!