Mit szoltok ehez a babakocsihoz, jo lehet, van valakinek ilyan, mennyire tartos?
2009. júl. 29. 21:38
1/8 anonim válasza:
Nincs ilyenem, de gondoltam megosztanám veled a véleményem. Szerintem jól is néz ki és árban sem rossz! A sógornőm vett hasonlót, de az 45 ezer volt, nagyon drága. Viszont elég tartós!
3/8 anonim válasza:
Én a Giordaniról csak jót hallottam és baromi jó árban van! Sztem vedd meg!
4/8 anonim válasza:
2. vagyok. van itthon giordani cuccunk és tényleg nagyon jók
5/8 anonim válasza:
Szia! Az én sógornőm is hasonlót, vagy talán ilyet vett, nekem tetszik. Hát mennyire tartós? Azt nem tudom, de ők kb. 1 éve vették és még mindig újszerű, hibátlan, pedig egy rosszcsont a tulajdonosa. :)
6/8 anonim válasza:
Nekem ismerősöm vett ugyanilyet a héten,pont ilyen szinekben :) Csak ő angol használtüzletben 8000ért. De egyáltalán nem látszik rajta,hogy használt,szinte a cimke hiányzik róla,annyira jó :)
7/8 anonim válasza:
Én is ezt választottam szafari zöld színben és innen rendeltem meg jövő héten hozzák ki. Azt mondta Ági hogy nagyon viszik!! Ha akarsz minél rendeld meg, mert nem lesz.
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, és tök jó áron adják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!