Erdelyivick kérdése:
Van aki beadadta a babájnak a ROTA-vírus elleni oltást? Hallottam, hogy elég durvák a mellékhatásai (étvágytalanság, láz . ). Kinek mik a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 15:17
11/15 anonim válasza:
Nem adattuk be,rotás lett.Egy napig volt lázas,egy hétig hasmenése volt hányás szerencsére nem.
Barátnőm beadatta,1 hét kórház infúzióval.A rotának ha jól emlékszem 30 fajtája van és az oltás nem hat mindegyik ellen.
12/15 anonim válasza:
2 fiu,megkaptak,semmi mellekhatas nem volt.
13/15 anonim válasza:
Én is beadattam a fiamnak, abszolút semmi mellékhatás nem volt.
14/15 anonim válasza:
beadattuk,és semmi mellékhatás nem volt!!!!a nagylány hazahozott a suliból valami hasmenéses makacs vírust az egész családot megviselte ,de hál istennek egyedül a pici nem kapta el...én nagyon örülök,hogy megkapta!!!!
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!